Jones av med skade da United ble ydmyket på eget gress

Fra vondt til verre for Manchester United.

Manchester United gikk ut i hundre mot Tottenham mandag kveld, men måtte likevel se seg slått hele 0-3 av de liljehvite fra London.

To scoringer fra Lucas Moura og en Harry Kane-heading var nok til å senke et United-lag som gjorde hele seks endringer på laget som tapte mot Brighton.

United spilte sesongens beste omgang de første 45 minuttene på Old Trafford, men Romelu Lukaku klarte ikke å sende hjemmelaget i ledelsen da han rundet Tottenham-keeper Hugo Lloris i det som var omgangens største sjanse.

Etter en første omgang med høyt tempo og stor angrepsvilje, var London-laget til Maurico Pochettino dødelig effektive etter hvilen og tok til slutt med seg alle poengene på grunn av et gavmildt United-forsvar.

I tillegg til det ydmykende tapet, måtte også Phil Jones av med skade tidlig i andre omgang.

Manchester United 0-3 Tottenham