Pinlig hjemmetap hjemme mot tabelljumboen

Publisert Sist oppdatert

United gikk på et pinlig hjemmetap mot tabelljumboen onsdag kveld. United leverte en svak forestilling og skapte lite. Oliver Burke og Kean Bryan scoret bortelaget sine mål, mens Harry Maguire var målscorer for United.

Brukbar mulighet

Anthony Martial fikk seg en trøkk i skulderen allerede etter to minutter. I et lite øyeblikk virket det som at franskmannen måtte gi seg, men heldigvis kom han seg på beina og kunne fortsette.

Etter drøye ti minutter kom kampens første mulighet. United rullet nydelig opp ute til høyre før Aaron Wan-Bissaka la 45 grader ut til Marcus Rashford. Fra 15-meter satte angrepsspilleren ballen en halvmeter utenfor målet til Aaron Ramsdale.

Bortelaget i føringen

15 minutter ut i oppgjøret kom gjestene på en farlig visitt. Billy Sharp ble spilt i bakrom, men var i offside. David de Gea måtte uansett gjøre en god beinparade.

Halvveis ut i omgangen satt den for bortelaget. John Fleck svingte inn en presis corner fra høyre og Kean Bryan raget høyest i feltet. Det er mulig at David de Gea burde ha vært ute å bokset den ballen, men det var han ikke. Dermed var det gjestene som tok en sjokkerende ledelse på Old Trafford.

United hadde naturligvis mye ball den første halvtimen, men slet med å skape sjanser.

GJESTENE I FØRINGEN: Men De Gea burde hatt frispark.

Ballen i mål

Martial satt ballen i mål etter en corner, men målet ble annullert på grunn av et Maguire-angrep på keeper Ramsdale før det. Det var nok riktig. På dette tidspunktet var det spilt 32 minutter. 

Fem minutter før pause fikk United en stor mulighet etter at Alex Telles slo en strøken pasning til Bruno Fernandes. Playmakeren la flott ballen igjen til Martial, men Phil Jagielka viste oppofrende forsvarsspill og avverget headingen til franskmannen.

Det siste som skjedde i omgangen var at Axel Tuanzebe fikk gult kort. Midtstopperen var altfor sent inne med en takling på John Fleck. Det gule kortet var det ingenting å si på.

United hadde ballen 80% av tiden i førsteomgang, men skapte fryktelig lite. Etter å ha sett scoringen til bortelaget i reprise var det liten tvil om at Sheffield United sin scoring burde ha vært annulert for en dytt på De Gea. Hvis det var én scoring som burde ha stått i denne omgangen, burde det har vært United sin. Likevel var dette en svak omgang av United.

NEDTUR: United tapte hjemme mot Sheffield United.

Bra åpning av andreomgang

United gikk rett i strupen på bortelaget etter hvilen. Det var bare spilt tre minutter av andreomgang da Mason Greenwood fikk en kjempemulighet. Bruno Fernandes tredde unggutten nydelig gjennom og to-tre gode touch senere var Greenwood fri. Fra skrå vinkel satte han imidlertid ballen noen meter til side for mål.

United styrte det meste de neste minuttene, men bortelaget virket farlige på kontringer.

Etter 65 minutter kom endelig utligningen for United. Alex Telles svingte inn et hjørnespark fra venstre. Inne i 16-meteren hadde Harry Maguire løpt seg fri. Fra ni meter stanget kapteinen inn utligningen.

SCORET: Harry Maguire.

Rett etter scoringen erstattet Edinson Cavani Mason Greenwood.

Skuffelse

Kvarteret før slutt skulle United få en ordentlig kalddusj. Sheffield United beleiret Uniteds 16-meter og til slutt fikk innbytter Burke stå alene på ti meter. Derfra gikk skuddet via Axel Tuanzebe og i mål.

Alex Telles holdt på utlignet umiddelbart etter scoringen. Et langskudd gikk via John Lundstram og endte til slutt på tverrliggeren.

United gjorde to bytter ti minutter før slutt. Donny van de Beek og Luke Shaw kom inn for henholdsvis Axel Tuanzebe og Alex Telles.

United klarte aldri å sette inn noe ordentlig sluttspurt. Dermed gikk Ole Gunnar Solskjærs mannskap på et sjokktap hjemme mot tabelljumboen.

Powered by Labrador CMS