Everton utlignet i kampens siste sekund

Det så en stund ut som om at to baklengsmål på litt over tre minutter skulle koste United dyrt.

Til slutt var det heller svakt forsvarsspill på en dødball i siste sekund som kostet United.

United ledet 2-0 etter førsteomgangen etter mål av Edinson Cavani og Bruno Fernandes, men Everton svarte med to raske mål i starten av andreomgangen.

Scott McTominay sendte United i ledelsen igjen ved å stusse et Luke Shaw-frisparkinnlegg i mål, og sørget for 3-2, men på overtid kjempet Calvert-Lewin inn 3-3.

Dermed er United nå to poeng bak Manchester City – og de lyseblå har også to kamper til gode på United.

I tillegg til det skuffende resultatet, så måtte også Paul Pogba ut med skade.

Cavani headet inn 1-0 etter glimrende Rashford-innlegg

United gjorde én endring på laget som startet 9-0-kampen: Fred ble satt på benken, og inn kom Paul Pogba.

Edinson Cavani hadde Uniteds første avslutning, før to minutter var spilt, men skuddet gikk himmelhøyt over mål via en Everton-forsvarsspiller.

Everton var halvfarlig frempå ved noen anledninger, og det var spesielt på venstresiden (Uniteds høyreside) de kom seg fremover.

Det ble uansett mest nesten i starten av kampen, som da Mason Greenwood i det 22. minutt løp over mesteparten av banen og inn i feltet før avslutningen dessverre ikke var av vanlig Greenwood-kvalitet.

Kort tid etterpå lå ballen likevel i nettet.

Marcus Rashford var over på høyresiden, og slo ballen perfekt inn i feltet, og minst like perfekt var bevegelsene til Edinson Cavani, som plutselig var helt alene på bakerste stolpe, og headet ballen i mål.

1-0 til United. Cavani hadde gjort det mot Everton igjen.

HEADET INN 1-0: Edinson Cavani.

Pogba-skade og Bruno-briljanse

Ting så bra ut for United, som skapte flere sjanser etter å ha tatt ledelsen, men så ble det en nedtur da Paul Pogba pådro seg det som tilsynelatende var en strekk, og måtte gå haltende av banen.

Inn kom Fred.

SKADET: Paul Pogba.

Noen minutter senere fikk Everton en halvsjanse da de vant ballen høyt i banen, og De Gea var litt ute av eget bur. Richarlison prøvde seg med en rask avslutning, men heldigvis var ikke avslutningen presis nok til at det ble virkelig farlig.

Det blir det derimot gjerne når Bruno Fernandes mottar ballen i skuddposisjon.

Like før ordinær tid av førsteomgangen var over så fikk han ballen litt utenfor Evertons sekstenmeter, og det var noe Beckham-aktig over måten han skrudde ballen i mål på.

2-0.

Det kunne fort stått 2-1 til pause, for Dominic Calvert-Lewin fikk en enorm sjanse like etterpå, men skuddet gikk utenfor.

PANG: Bruno Fernandes doblet ledelsen for United.

Everton slo tilbake

United startet tilsynelatende andreomgangen friskt, og Luke Shaw fikk en stor sjanse etter halvannet minutt etter en god pasning av Cavani.

I stedet for var det Everton som plutselig scoret to raske mål.

Først scoret Abdoulaye Doucouré etter at David de Gea slo et Calvert-Lewin-innlegg ut på livsfarlig vis, før James Rodríguez banket ballen i korthjørnet i det 52. minutt.

Det stod 2-2.

EVERTON SLO TILBAKE: Everton startet andreomgangen glimrende med to raske mål.

McTominay sendte United tilbake i ledelsen, men Everton utlignet på overtid

Marcus Rashford hadde den neste store sjansen for United da han ble spilt fri av Edinson Cavani, men Robin Olsen klarte å stoppe avslutningen.

Det klarte han derimot ikke etter at United fikk dødball med rundt 20 minutter igjen av kampen.

Luke Shaw slo inn, og i duell med flere Everton-spillere var det Scott McTominay som fikk stusset ballen i retning Everton-buret, og Everton-keeper Olsen mistet litt balansen mens han gikk etter ballen, som endte opp med å gå inn i hjørnet.

3-2 etter litt hell og litt dyktighet.

3-2: Scott McTominay stusser ballen i mål.

Marcus Rashford hadde muligheten til å øke til 4-2 ved noen anledninger der han gjorde det bra helt til angrepene skulle avsluttes.

I stedet var det Everton som endte opp med å score.

På overtid fikk Everton frispark ute på kanten, og Dignes frisparkinnlegg ble stusset videre til Calvert-Lewin, som fikk lirket ballen forbi David de Gea.

Dermed endte det 3-3 på Old Trafford.

Manchester United: David de Gea – Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw – Scott McTominay, Paul Pogba – Mason Greenwood, Bruno Fernandes, Marcus Rashford – Edinson Cavani.
Innbyttere: Dean Henderson, Brandon Williams, Axel Tuanzebe, Alex Telles, Nemanja Matic, Fred, Donny van de Beek, Daniel James, Anthony Martial.