– Nå har dere svaret på hvorfor Lukaku alltid spiller

Mourinho med Sánchez-oppdatering etter kampslutt.

Publisert Sist oppdatert

Dette ble ikke den fredagskvelden vi hadde forventet.

På Amex Stadium ble Brighton for sterke for et nesten skummelt svakt United-lag, som egentlig aldri klarte å svare på vertenes mål tidlig i andreomgang.

Med fredagens tap betyr det at United har tapt mot samtlige nyopprykkede lag denne sesongen (Brighton, Huddersfield og Newcastle).

José Mourinho sto ved flere anledninger og ristet på hodet, og så nærmest bare skuffet ut der han bivånet laget sitt.

Han har sikkert hatt sitt å si til spillerne etter kampslutt, men hva han sier utad kan du lese i denne saken.

Anklager spillerne sine

Mourinho ga sterkt utrykk for at spillerne ikke skjønner – eller bryr seg – om å sikre andreplassen i Premier League. Sjefen sparte ikke på kruttet etter kampslutt.

– Det var ikke bra nok. Spillerne som fikk muligheten leveret ikke på et bra nivå, og når individer ikke møter opp så er det vanskelig for laget å spille bra. Kanskje dere (media) nå slutter å spørre meg hvorfor ikke ”A, B og C” spiller så mye?

– Jeg visste hva som ville skje, jeg sa det til spillerne mine, men dette er hva vi fikk servert. De siste 20 minuttene var normale, vi jakter alltid mål.

– Trodde de ville bli motiverte

Videre antydet Mourinho at han har sett seg lei på spørsmål rundt Romelu Lukaku, som har vært fast inventar på spydspissen denne sesongen.

– Brighton ønsket det mer fra første minutt, og jeg klarte ikke å overbevise spillerne mine om at det er viktig for oss å få de siste fire poengene vi trenger. Det er viktig for meg, men kanskje ikke for de (spillerne).

– Jeg er ikke skuffet, jeg kjenner spillerne mine. Jeg trodde muligheten til å starte en kamp ville motivere de til å gi noe tilbake. Nå har dere svaret på hvorfor Lukaku alltid spiller, for vi er kanskje ikke så gode spiller for spiller som folk tror vi er.

Håper at Sánchez og Lukaku rekker FA-cupfinalen

Da Sánchez ikke ble observert med resten av troppen torsdag kveld, ble det antatt at chileneren fikk hvile. Like før avspark ble det klart at det dreier seg om en skade, og Mourinho kom med en liten oppdatering etter kampslutt.

– Fotballen var rettferdig i dag. Brighton hadde et mål, de visste at de trengte poeng – og de ga absolutt alt for det. Jeg klarte ikke å overbevise spillerne mine om det samme. De vant på holdning i dag, Brighton. I ti måneder har dere spurt om hvorfor jeg alltid spiller med Lukaku, og fokusert på de som ikke får spille. Nå vet dere hvorfor.

– Jeg håper at Lukaku og Sánchez rekker FA-cupfinalen. Vi har to kamper igjen og vi trenger fortsatt fire poeng.

Powered by Labrador CMS