– Mest uheldige i Premier League

Se hva Mata, Mourinho og Wenger hadde å si etter kampslutt.

Publisert Sist oppdatert

Det ble ikke helt den lørdagen det lenge så ut til å bli. Oliver Giroud raget høyest i feltet til United mot tampen av kampen, og sikret poengdeling på Old Trafford – med Arsenal sin første avslutning på mål.

Juan Mata slet med å skjule den enorme skuffelsen etter kampslutt, da han snakket med Sky Sports.

– Jeg er veldig frustrert, hvis jeg skal være ærlig. Vi var så nærme, men dette er Premier League, og man må kjempe hele kampen.

mataarse

Til MUTV utdyper Mata at han synes United burde ha drept kampen med ett mål til, men at det nå er viktig å ta med seg det positive fra kampen.

Mourinho

Det var ikke en glad mann som snakket med Sky Sports like etter kampslutt, og treneren vår mener at vi er det mest uheldige laget i England akkurat nå.

– Den eneste gangen de satte oss på prøve, så fikk de uttelling. Så de var de heldige, og vi de uheldige.

– Vi var overlegne. Jeg vil ikke si at de (Arsenal) ikke ønsket å vinne, men de hadde ikke mulighet i dag.

Til MUTV var treneren litt mer ydmyk, og la vekt på hvor bra laget hans spilte i dag.

– Alle som så kampen vet at vi var det beste laget i dag, både defensivt og offensivt. En nærmest perfekt prestasjon, med unntak av målet. Inntil det øyeblikket, kunne like gjerne De Gea vært på ferie.

– Ja, det føles ut som nok et urettferdig poengtap. Tenk hvor vi kunne vært om vi hadde fått full pott i disse kampene? Sånn er dessverre ikke realiteten.

Mourinho mener at han stadig får mer tro på dette laget, spesielt når man ser på prestasjonene i dag. De tre på topp for Arsenal var usynlige store deler av kampen, og akkurat det gir Mourinho forsvaret vårt æren for. Men han kunne også fortelle at skuffelsen var stor i garderoben rett etter kampen.

– Det er mye skuffelse i garderoben nå, men det vil jeg ikke ha noe av. Jeg har sagt til spillerne at de ikke skal føle noe negativt rundt kampen i dag, fordi et så godt lag som Arsenal klarte ikke engang å få et skudd på mål, avsluttet Mourinho.

wengerjoseWenger

Arsenal-treneren var så klart fornøyd med byttene han gjorde i løpet av kampen, og var fornøyd med det ene poenget etter kampslutt. Ingen blir vel heller overrasket over at Wenger mente det ikke var straffe.

– I dag viste vi mer styrke enn stil, men det er også viktig i fotball. United forsvarte seg godt, og satte et ordentlig trykk på oss.

– Jeg synes vi var gode i første omgang, men United kom ut i hundre etter pausen og fikk et fortjent mål. De var velorganiserte, men vi klarte å komme oss tilbake i kampen, sa Wenger.

 

 

Powered by Labrador CMS