– Vi viste Juventus for mye respekt

Reaksjoner: Luke Shaw var misfornøyd med innstillingen fra start.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld fikk United en fotballeksjon av et av de beste lagene i Europa.

Juventus dominerte oppgjøret – i alle fall de første 45 minuttene – og til tross for en viss forbedring etter hvilen var det liten tvil om hvor poengene ville ende.

– I første omgang viste vi Juventus for mye respekt, og vi lot de spille spillet sitt. Etter hvilen prøvde vi kanskje mer, og igjen så vi bedre ut da. Vi prøvde, men vi klarte ikke å skape noen særlige sjanser, forklarte Shaw til BT Sports etter kampslutt.

Det er fortsatt to poeng ned til Valencia på tredjeplass i Gruppe H, som spilte uavgjort mot Young Boys tidligere tirsdag.

– Vi trente på dette, vi visste hva som ventet oss. Vi burde ha presset mye høyere i banen. Heldigvis avga Valencia også poeng, så nå må vi bare få med oss et resultat fra Torino.

Victor Lindelöf var et av få lyspunkt på et United-lag som slet med å finne løsninger mot et sterkt bortelag. Stopperen, som også tidligere har vist at han takler nivået i Champions League, velger å fokusere på kampens andre omgang.

– Jeg føler vi fortjente mer enn å tape. De siste kampene har vi spilt bra etter hvilen, men vi må begynne å starte kampene våre slik. Det er den utgaven av oss vi må ta med til Torino, sa Lindelöf.

Powered by Labrador CMS