– Pogba vet hva det betyr å spille for United

Full pott etter to kamper, men er treneren fornøyd med hva laget hans leverte på Old Trafford?

Publisert Sist oppdatert

Vi ble svært positivt overrasket i Cardiff for en liten uke siden, men et enkeltresultat betyr ikke så mye i det store bildet hvis man ikke kan bygge videre på det.

Det gjorde heldigvis Solskjærs United på Boxing Day mot Huddersfield. 

Vi mistenker at Huddersfields reduseringsmål i sluttminuttene er et lite skår i gleden for nordmannen, og akkurat hva Solskjær har på hjertet etter kampslutt kan du lese i denne saken!

– En av de beste redningene jeg har sett

– Et bra resultat! Vi startet litt treigt, kanskje det var en litt stor anledning for spillerne. Vi roet oss etter målet, pasningene våre ble bedre. Vi slet litt i andre omgang, og du vet at alle lag i Premier League vil få en mulighet i løpet av kampen.

United har bare holdt nullen én gang i Premier League siden 2. september, og også mot Huddersfield sprakk nullen ikke lenge før kampslutt. Før det hadde De Gea allerede vært i aksjon med en fantastisk redning.

– Redningen fra De Gea er en av de beste redningene jeg har sett, sa Solskjær på spørsmål om sisteskansen som måtte ut i full bykst for å stoppe Depoitres skudd.

Eivind Holth på plass i Manchesters gater:

– Han var utrolig viktig for oss

Solskjær foretok et dobbeltbytte ikke lenge etter hvilen, og forklarte til MUTV hva som var tanken bak det.

– Jeg ville ha litt erfaring på banen, og det fikk jeg med Young og Herrera. Vi så litt stressa ut på et tidspunkt, og jeg visste at de ville roe det hele ned. 

Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær ser ut til å være en «match made in heaven». Franskmannen spiller nå i posisjonen han foretrekker – høyt i banen, men jobber fortsatt helhjertet hjem når det er behov for det.

– Det var fantastisk å se Pogba score igjen! Han er lykkelig nå. Han leverte noen målgivende mot Cardiff, og han vet at han kan skape flere sjanser og score mål nå. Vi så slitne ut på tampen, og han var utrolig viktig for oss. Paul elsker å spille for denne klubben. Han er United tvers gjennom, han er en gutt som vet alt om hva det betyr å spille for Manchester United.

– Spillerne har lovet Solskjær «clean sheet»

– Vi er veldig fornøyde med tre poeng. Fotballen var tidvis også veldig bra. Man kan ikke spørre om mer… Eller jo, det kan jeg; clean sheet! Gutta har lovet meg at det kommer snart, sa Solskjær med et smil.

– Utover omgangen så vi at selvtilliten hos spillerne vokste, og vi ble enda mer fremoverrettet. Man får ikke endret så mye på en uke, men man kan endre på det mentale hos spillerne. Man gir noen pekepinner her og der. Det vil ta tid for spillerne å fra spillestilen til den forrige treneren.

– Vi kommer til å bli bedre med tiden. Jeg sa det til staben min, neste kamp har vi Sánchez, Martial og Lukaku tilbake. Det blir bra.

Mottagelsen Solskjær fikk på Drømmenes Teater var selvfølgelig av den magiske sorten, og det var nok en del hår som reiste seg på armene til United-supportere over hele verden.

SE OGSÅ: Slik ble Solskjær mottatt på Old Trafford!

– Det var veldig spesielt å komme ut her! Men gutta hjalp meg. Jeg stoler på laget mitt, og da blir jeg automatisk rolig. Så klart, det å høre sangen min her igjen gjør meg utrolig stolt. Jeg håper familien min der hjemme så på!

Powered by Labrador CMS