HIGH FIVE!

– Young var banens beste

REAKSJONER: God stemning i United-leiren etter 4-2-seieren mot City.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slo Manchester City 4-2, og det var dermed ingen overraskelse at det var mange blide fjes i United-leiren etterpå.

Fornøyd sjef

Det ene av de blide fjesene tilhørte Louis van Gaal, som først ble spurt om hva han var mest fornøyd med.

– Andre omgang. Jeg har snakket om førsteomgangen i tidligere kamper, men jeg syns ikke at vi startet så bra i dag. Manchester City var best i starten, men vi slo tilbake. Først etter det som mer eller mindre var en assist fra De Gea, og så fra Ashley Young.

– Etter hvert klarte vi spille etter kampplanen i større grad, og jeg var veldig fornøyd med andreomgangen. Jeg var så fornøyd at jeg gjorde for mange bytter for tidlig. Carrick ble skadet mot slutten og måtte forlate banen. Da hadde jeg ikke flere bytter igjen. Jeg tror at han var veldig klok som gikk av banen, selvsagt med min tillatelse. Jeg håper at han ikke er skadet.

– Jeg har gitt komplimenter til spillerne mine ofte for mentaliteten deres. Vi har stått på til slutt i samtlige kamper, og vi viser en veldig god moral. Jeg er veldig fornøyd med at vi gjorde det også i dag. Jeg er også fornøyd med fansen, som har stått sammen med oss i tykt og tynt. Jeg er glad for at de kan gå i gatene med hodet hevet.

– Ashley var banens beste spiller [Sky Sports kåret også Young til det, red.anm.]. Men også Fellaini var veldig viktig for oss. Jeg er veldig fornøyd med at han spiller for oss og ikke for noen andre.

– Vi må fortsatt spille seks kamper. Det er 18 poeng å spille om. Vi kan fortsatt havne utenfor topp 4, men normalt bør vi klare det.

youngcity (650 x 358)
BANENS BESTE: I alle fall ifølge Van Gaal.

Chris Smalling

– Jeg hadde mye å gjøre opp for etter forrige kamp. Det var fint å få et mål. Vi dominerte i andre omgang. Vi viste god karakter da vi slo tilbake etter å ha havnet under. I andre omgang klarte vi å spille vårt spill og sette vårt preg på kampen.

– Young var veldig god, og Fellaini er veldig vanskelig å ta ut. Man trenger to mann for å ta han ut av kampen, så han skaper mye rom for oss. Jeg prøvde å løpe tidlig fordi de satte linja så høyt. Det var godt å avgjøre kampen en gang for alle.

– Det var nok et stort steg. Nå kan vi se oppover på tabellen og ikke bak oss.Vi kjente allerede på oppvarmingen at det var en spesiell atmosfære. Fansen har stått bak oss i tykt og tynt, og de fortjente virkelig en seier. Mange så at vi hadde et tøft kampprogram, men hvis vi vinner slike kamper er det på en måte seks poeng.

Twitter

Powered by Labrador CMS