– Tapet var fullt fortjent

Patrice Evra var skuffet over innsatsen mot Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

– Kampen varer i 90 minutter, men dette var straffen vi måtte betale for at vi bare spilte i 45 av dem. Vi tapte fortjent, og vi kan selvsagt ikke tillate motstanderen å score tre mål når vi har planer om å vinne. Det er for dårlig av oss, sa en tydelig skuffet Evra til MUTV etter kampslutt.

– Vi manglet fokus, hadde ikke noe tempo i spillet vårt og slapp inn noen tullete mål. Kanskje jeg er litt i overkant kritisk, men det var bare den ene omgangen som var Manchester United verdig.

For tre år siden snudde United 0-2-underlege til 5-2-seier mot Tottenham – på Old Trafford.

– Og med den kampen friskt i minnet hadde jeg tro på på at vi kunne snu det, men den tredje scoringen deres slo litt av luften ut av ballongen. Riktignok reduserte vi og bommet på et hav av sjanser, men førsteomgangen vår ødela for oss, sa Evra – som også tok med seg noe positivt fra kampen.

– Du kan kanskje si at vi fortjente å vinne siden vi skapte mange sjanser, og hvis jeg skal finne noe positivt, så får det bli den andre omgangen. Det blir vanskelig å slå oss om vi spiller slik i en hel kamp.

– Jeg håper dette bare var et arbeidsuhell og at vi finner tilbake til oss selv i Champions League og i den kommende Premier League-kampen mot Newcastle, avslutter han.

Powered by Labrador CMS