– Dette var et stort skritt i feil retning

Ja, hva skal man si om denne kampen?

Publisert Sist oppdatert

Det som absolutt ikke skulle skje denne lørdagen, skjedde.

Et meget sterkt organisert Wolves-lag gjorde det vanskelig for United hele kvelden, og maktet i tillegg å sende to kuler i nettet bak Romero.

Da hjalp trøstemålet til Rashford på overtid lite.

– Vi må se fremover

Det betyr at Solskjær nå kun har Premier League og Champions League å fokusere på.

– Jeg så tidlig at noe ikke stemte i dag. Tempoet både med og uten ball var ikke bra nok. Kvaliteten var ikke bra nok. Vi fortjente ikke mer enn det vi fikk her i kveld, sa Solskjær i samtale med Jan Aage Fjørtoft etter kampslutt.

Hva gjør du annerledes nå fremover?

– Romero var god i dag, men det er skuffende at vi gir de så mange sjanser. Nå venter landslagspausen, noe blir igjen og trener på Carrington. Nå må vi se fremover. Vi var gode lenge, vi tapte mot Arsenal, men dette var mer skuffende.

– Vi må se fremover. Dette var en dårlig dag på jobben. Vi kan fortsatt gjøre det bra i serien – og så tar vi Champions League som en bonus.

– Følte aldri at vi hadde kontroll

I samtale med MUTVs Stewart Gardner var Solskjær fortsatt tydelig skuffet, men fattet i sin analyse av sitt andre strake tap. 

– Veldig skuffende. Alt i alt så fortjente de seieren, for de hadde også de største sjansene. Vi hadde ballen mye, men jeg følte aldri at vi hadde kontroll. Vi presset ikke bra nok. Det er veldig skuffende å gi bort enkle mål.

– Dette er fotball. Kvaliteten var ikke der vi ønsket, og det var kanskje det mest skuffende. Vi er best når vi spiller kjapt og fremover i banen, men det ble for lite. Vi gjorde det enkelt for hjemmelaget.

Sergio Romero står kanskje igjen som Uniteds beste spiller etter tapet mot Wolves, noe som sjeldent er et godt bilde på spillerprestasjonene. Solskjær hadde masse skryt på lager til andrekeeperen sin, og håper at landslagspausen kan gjøre godt for de utvalgte. 

– Vi snakket om akkurat dette i pausen, men det er skuffende at vi gir de denne seieren. Rashfords mål kom dessverre ett minutt for sent.

– Vi kan ikke gjøre noe med dette nå, og jeg håper spillerne som skal på landslagsoppdrag nyter det. Spillerne må bare komme tilbake fulladet – med store smil på munnen!

Til BBC gjentok Solskjær mye av det som allerede var blitt sagt, men la også til at tapet mot Wolves på lørdag føltes som et stort skritt i feil retning.

Powered by Labrador CMS