Kjemper videre

Matchvinneren fra SoL nekter å legge seg ned.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har fortsatt sjansen til å vinne ligaen, så vi kommer til å kjempe til siste slutt, forsikret Nani foran MUTV-kameraene etter å ha sikret United en knepen 1-0-seier på Stadium of Light.

Etter Chelseas 2-0 over Liverpool på Anfield tidligere på dagen, var United nødt til å beseire Sunderland for fortsatt å ha muligheten til å vinne sitt fjerde ligamesterskap på rad. Chelsea har nå ett poengs forsprang på rødtrøyene, og sitter dermed med de beste kortene foran siste og avgjørende ligarunde neste søndag. Det er også lett å tro at de vil vinne mot Wigan hjemme på Stamford Bridge, I så fall vil det ikke hjelpe United selv om det skulle bli seier over Stoke på Old Trafford. Men, som Nani sier:

– Man vet aldri hva som kan skje i fotball. Vi må bare vente og se og sørge for å vinne (vår kamp).

Om oppgjøret mot Sunderland uttrykte han ellers tilfredshet med de tre poengene, men han var ikke like imponert over sjansesløseriet:

– Vi spilte oss til mange sjanser gjennom hele kampen, men vi utnyttet dem ikke godt nok. Men det var en vanskelig kamp, for de spilte bra og forsvarte seg godt. Til syvende og sist er vi derfor fornøyd med resultatet, avsluttet den 23 år gamle portugiseren.

Powered by Labrador CMS