Tilfreds SAF

VIDEO Sir Alex var naturligvis strålende fornøyd med å ha vunnet nok et trofé, og fremhevet spesielt de fire straffetakerne, samt keeper Ben Foster.

Publisert Sist oppdatert

"De fire satte straffesparkene sine med stor selvsikkerhet, mens keeper Ben Foster gjorde en fantastisk redning på deres første. Det ga oss et stort løft," sa Sir Alex til Sky Sports umiddelbart etter kampen. Men da han ble spurt om han nå føler det som om situasjonen innbyr til å tenke "two down, three to go," ville han ikke høre på det øret.

Istedet penslet han samtalen inn på den utmattende kraftprøven de to finaleaktørene nettopp hadde vært igjennom:

"Vi kunne godt ha vært ekstraomgangene foruten, og jeg antar at Tottenham vil si det samme, for vi står overfor noen tøffe kamper på onsdag."

Video 1: Se ekstern a fra Sky Sports

– Ikke på vårt beste

"Hver gang vi vinner noe sølvtøy legges et nytt kapitel til klubbens historie. I dag fikk vi bevist at det ikke er lett å vinne cupfinaler," fortsatte Sir Alex til Sky Sports da det verste ståket rundt kampen hadde roet seg.

"Når det er sagt, synes jeg ikke at vi spilte opp mot vårt beste idag; Tottenham hadde vel antakeligvis de beste sjansene. Men vi sto på, og det er i seg selv en kvalitet vi har i laget.

"Det har vært en god helg for oss på den måten at vår nærmeste konkurrent tapte poeng. På den annen side kan vi komme til å tape poeng på onsdag (mot Newcastle), mens konkurrentene våre kanskje vinner, hvem vet..?"

Video 2: Se SAF på a fra Sky Sports

Powered by Labrador CMS