City gjorde jobben

Ingen hjelp å få fra Stoke.

City hadde gode sjanser til å øke avstanden ned til United til fem poeng denne helga, siden United er opptatt med FA-cup, og den sjansen tok City godt vare på. Den som håpet på hjelp fra Mark Hughes & Stoke ble med andre ord skuffet.

Etter 34 minutt headet Fernando City i ledelsen, og noen minutter før pause ble City tildelt et straffespark, og Agüero doblet til 2-0 fra straffemerket.

Etter pause økte Iheanacho til 3-0 og 4-0, og 4-0 ble også sluttresultatet.

Dermed har City en litt mer behagelig avstand ned til United nå, men samtidig er det tøffere kamper i vente for de lyseblå. Southampton (B), Arsenal (H) og Swansea (B) er motstandere i de tre neste ligakampene, og det er naturlig å anta at City fort må gi bort poeng i flere av de kampene for at United skal klare å ta seg forbi. Men ett City-tap er nok om vi vinner alle våre, så kan fingre krysses for at andre kan gi City mer motstand.