Lukaku tilbake i kamptroppen!

Full oversikt over spillerne Mourinho har til rådighet mot Derby.

Publisert Sist oppdatert

– For oss var dette ingen snill trekning, for her skal vi møte et Premier League-lag. Bare se på spillerne deres, de er ikke Championship-spillere, de er Premier League-spillere. Jeg tror jeg har møtt de aller fleste av dem i Premier League, så bare ved å se på navnene, Carsons, Davies, Ledley, Vydra, Huddlestone, ja, alle sammen … da skjønner man at dette er et Premier League-lag, sa Mourinho om Derby som fredag kveld kommer på besøk til Old Trafford.

Og med det i bakhodet, er det kanskje lett å forstå hvorfor Mourinho har sett seg ut en slagkraftig tropp til FA-cup-møtet.

Sjefen bekreftet også at Romero starter mellom stengene, men holdt ellers kortene tett til brystet hva gjelder fredagens laguttak.

– Romero fortjener å spille, De Gea fortjener å hvile, sa Mourinho på torsdagens pressekonferanse.

Nemanja Matic og Phil Jones får mest sannsynlig hvile. Ashley Young er ute med karantene.

Romelu Lukaku er tilbake etter hodeskaden, og Chris Smalling er også spilleklar. Om de to starter kveldens oppgjør er en annen sak.

Under finner du alle spillerne de årvåkne fotografene til Manchester Evening News så ankomme Lowry Hotel.

United-troppen mot Derby:

Sergio Romero, Joel Pereira, Kieran O’Hara, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe, Victor Lindelof, Marcos Rojo, Chris Smalling, Daley Blind, Jesse Lingard, Paul Pogba, Ander Herrera, Scott McTominay, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata, Marcus Rashford, Anthony Martial, Romelu Lukaku

Merk: Luke Shaw og Marouane Fellaini ble ikke observert, men de to pleier å møte opp med troppen på egenhånd, skriver avisen.

Powered by Labrador CMS