– Kritikerne bør se seg selv i speilet

TORINO: Zlatan tar kompisen i forsvar før onsdagens storkamp.

Publisert Sist oppdatert

Han vant åtte titler i løpet av fire sesonger i Juventus og ble sett på som verdens mest lovende midtbanespiller.

Men før onsdagens gjensyn med gamleklubben i Torino, venter imidlertid kritikerne fremdeles på at Paul Pogba skal slå ut i full blomst i United-trøyen.

Det provoserer en annen spiller som hadde suksess både i Juventus og United.

– Alt blir Pogbas feil

Zlatan Ibrahimovic har sett sei lei av kritikken som rammer hans tidligere lagkamerat i United. De to kom sammen til United sommeren 2016, og vant både ligacupen og Europa League sammen.

FANT TONEN: Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic var kanskje de to største stjernene på United i 2016/17-sesongen.

– Det begynner å bli litt latterlig. Alle er ute etter å kritisere ham. Om noen kjører på rødt lys, er det Pogbas feil. Om noen punkterer, er det Pogbas feil. Om det skjer noe galt i det hele tatt, er det Pogbas feil, sier Ibrahimovic til magasinet FourFourTwo.

Svensken mener Pogba blir offer for kritikere som ønsker å fremheve seg selv. 

– Ekspertene vil ha oppmerksomhet og derfor snakker de slik. De får betalt for å snakke i store ord, men de må underbygge meningene sine med fakta, sier Ibrahimovic.

– Kritikken har blitt personlig

– Det var mange som hatet meg, men jeg knuste alle kritikere og det er ikke så mye igjen for meg å si. Når det gjelder Paul har det blitt personlig, og når det blir personlig er det ikke lenger profesjonelt, sier Ibrahimovic.

Paul Pogba vant fire ligatitler med Juventus og var en svært populær spiller i den italienske storbyen Torino.

VERDEN FOR SINE FØTTER: Paul Pogba feiret nok en tittel med Juventus i mai 2016. Kort tid etter var han på vei til Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic på sin side tilbrakte to sesonger i klubben og ble ligamester i begge sesongene, selv om Juventus sine titler senere ble trukket tilbake på grunn av kampfiksingsskandalen i Italiensk fotball som ble rullet opp for tolv år siden.

De siste månedene har Ibrahimovic i stedet herjet i MLS for LA Galaxy, men han følger fremdeles med på hva som skjer i gamleklubben United.

– Jeg hadde en fantastisk tid i klubben. Jeg er stolt og lykkelig over å ha spilt for United og det var den rette klubben for meg, sier han.

Og til Pogbas kritikere har svensken ett råd å komme med:

– Kritikerne må slappe av og se seg selv i speilet. Var de så gode selv da de spilte? Jeg har spilt mot mange av dem. Noen var virkelig gode, mens andre ikke var det, sier han uten å nevne navn.

Powered by Labrador CMS