– Ville spille for United

Pavel Nedved røper at han gjerne skulle spilt for United i løpet av karrièren.

Publisert Sist oppdatert

44-åringen la opp i 2009, og kan se tilbake på en fantastisk karriere med drøssevis av mål og titler fra 13 år i italiensk fotball.

Den elegante midtbanespilleren spilte blant annet for både Lazio og Juventus. Med 91 landskamper er han også en levende legende på det tsjekkiske landslaget. Han vant aldri Champions League, men det er en annen ting som irriterer han.

– Jeg skulle gjerne spilt for Manchester United. Det ville jeg virkelig likt, men det var aldri noen overgang på bordet. Det var bare Chelsea som var interessert, sier tsjekkeren til avisa Idnes, ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg er nok litt sjalu på Karel Poborsky, innrømmer Nedved.

– Zlatan kunne ikke skyte

zi

Nedved sier han beundrer generasjonen med Ryan Giggs og Paul Scholes. Av gamle lagkamerater, er det en nåværende United-spiller Nedved skryter mest av. 

– I tillegg til en eksepsjonell teknikk, har Zlatan nesten en skremmende styrke. Men da han kom til Juventus kunne han ikke skyte. Hva vi ser i dag er et resultat av at Fabio Capello hadde en halvtime med skyteøvelser etter hver eneste trening, avslører Nedved.

Powered by Labrador CMS