– Manageren er fortsatt ganske dødelig foran mål!

Kanskje blir det ikke så enkelt for Bayern å stoppe Ole Gunnar Solskjær denne gangen heller?

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær skal selvsagt spille i søndagens jubileumskamp (20 år siden Champions League-finalen i 1999), og United-tredjekeeper Lee Grant røper at nordmannens skuddfot fortsatt er god, etter at United-manageren prøvde seg litt frem under en økt Grant hadde med Lukaku og Pogba.

– Det var den første gangen jeg har fått et glimt av om han fortsatt har det i seg eller ikke, forteller han til ManUtd.com.

– Han ble med, og for å være ærlig var han fortsatt ganske dødelig. Han hadde litt uflaks fordi han gang på gang traff stolpen på samme sted, men touchen var fortsatt der, og instinktet var fortsatt der. Han er fortsatt veldig, veldig klinisk. Han gjorde det godt, og jeg ser frem til å se kampen på søndag.

Grant vokste opp som United-fan, og husker godt Champions League-finalen i 1999.

– Jeg var 16 år. Jeg var en ivrig United-fan og satt og så på kampen på sofaen. Jeg var veldig fortvilet underveis i finalen, egentlig begynte jeg nesten å gråte siden jeg hadde sett slik frem til den kampen. Vi hadde champagne i fryseren… og vi hadde aldri champagne i huset vårt! Det var et stort øyeblikk siden trippelen kunne sikres.

– Det var hjerteskjærende å komme mot slutten av kampen, da det så ut til at vi ikke ville vinne. Så fikk vi et mål, og det ble kaos i huset vårt!

– Da sluttsignalet gikk etter at vi hadde vunnet, så var det helt sprøtt. Jeg kan huske at jeg løp ut av inngangsdøra og skled inn i hagen på knærne! Champagnen ble hentet frem, og vi sprutet den overalt, forteller Grant – om kampen som ble avgjort av mannen som nå er manageren hans.

Powered by Labrador CMS