Gjør comeback på fotballbanen

Juan Sebastian Veron skal hjelpe sitt kjære Estudiantes-lag.

Publisert Sist oppdatert

Estudiantes ligger helt sist i den argentinske Clausura-sesongen og står uten seier etter ni kamper. Krisen i klubben er så stor at X-Red Veron nå har bestemt seg for å trappe opp igjen for å bidra med sin erfaring i klubben han både startet og avsluttet sin profesjonelle karriere.

38-åringen la egentlig opp fra profesjonell fotball i 2012, men har holdt seg aktiv på et semiprofesjonelt nivå siden, melder Goal.com. En av lagkameratene hans hyller det faktum at han nå har returnert til Estuiantes for å hjelpe.

– Det er fantastisk at Veron har returnert, og det er fantastisk for argentinsk fotball også. Dersom han kan bli en del av laget vil det være utrolig bra for oss, som har så mange unge spilleree, sier Ramon Martinez til Olé.

– Jeg er overrasket over at han kommer tilbake, i fotballsammenheng tilhører han en annen tid. Men han kommer til å hjelpe oss.

Veron kom til United for hele £28,1 millioner i 2001, men ble ingen stor suksess. To år senere ble han solgt til Chelsea for drøyt halvparten av kjøpesummen.

Les Verons spillerprofil her på United.no.

Powered by Labrador CMS