JM

Romano: – Mata legger ikke opp etter sesongen

Publisert Sist oppdatert

Juan Mata kommer ikke til å legge opp etter sesongen. Det melder den vanligvis treffsikre overgangsjournalisten Fabrizio Romano på Twitter.

Spanjolen er på utgående kontrakt med United og Romano har tidligere meldt at verken han, Jesse Lingard eller Edinson Cavani vil få sine avtaler fornyet før neste sesong.

Mata skal nå være fullt fokusert på å fullføre sesongen på best mulig måte i United, før han deretter vil vurdere hvor han tar veien videre.

33-åringen er godt likt på Old Trafford og det har blitt spekulert i at han vil ta en trenerrolle i United dersom karrieren tar slutt etter sesongen, men dette skal ikke være del av planene til Mata, ifølge Romano.

Mata er blant de mest rutinerte spillerne i troppen til Ralf Rangnick og midtbanemaestroen er også blant dem som har vært i klubben lengst.

Av det aktive spillerne er det Bare David de Gea, Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford som har spilt flere kamper for klubben enn Matas 278. Det er heller ikke flere enn tre spillere som fortsatt er i klubben (Ronaldo, Rashford og Anthony Martial) som har scoret flere United-mål enn Matas 51.

Dersom Mata forlater United til sommeren, noe det altså ser ut til at han gjør, vil det være etter åtte og et halvt år i klubben.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS