JM

Optimistisk Mata: – Fremtiden er spennende

Publisert Sist oppdatert

Juan Mata har troen på at United kan få pilene til å peke oppover igjen når Erik ten Hag tar over i sjefsstolen på Old Trafford neste år.

2021/22-sesongen har blitt en eneste stor skuffelse for alle med hjerter i rødt. Klubben har gått på det ene ydmykende tapet etter det andre, blitt akterutseilt i ligaen og ender sesongen uten trofeer – for femte året på rad.

– Jeg skjønner frustrasjonen til fansen – jeg ville også ha vært frustrert etter denne sesongen, sier Mata til MUTV.

– Men jeg tror også det venter en spennende fremtid. Det blir en ny æra med en ny manager. Forhåpentligvis blir det en stor forandring hva gjelder resultater, slik at fansen blir glade igjen.

Sesongen har også vært skuffende på et individuelt nivå for Mata. 33-åringen har ikke fått spilletid i flere enn ni kamper, og bare i to av dem har minuttene kommet fra start.

Manchester United v Chelsea - Premier League
FIKK TILLIT MOT GAMLEKLUBBEN: Juan Mata kom inn som innbytter mot Chelsea, klubben han forlot for åtte og et halvt år siden. Får han ikke spille mot Brentford, kan det ha vært hans siste på Old Trafford.

Mandagens møte med Brentford kan også komme til å bli spanjolens siste som United-spiller på Old Trafford. Han er på utgående kontrakt, uten at det virker å være noen planer om å forlenge avtalen.

Mata sier at han ønsker å gi alt dersom han får muligheten til det i de tre gjenværende kampene denne sesongen.

– I hver kamp du spiller for denne klubben kan du gjøre det både bedre og verre. Resultatene kan bli bedre eller verre, men det supporterne ønsker å se er spillere som gir alt, kjemper sammen og representerer klubben på den beste måten man kan. Det handler om stolthet og om å gi klubben det den fortjener.

Midtbaneeleganten håper på å kunne gi de trofaste United-supporterne på Drømmenes Teater takk for støtten denne sesongen.

– Som i hvilket som helst annen kamp er det alltid spesielt å spille på hjemmebane. Hver gang du går ut på banen er det spesielt. Forhåpentligvis spiller vi en god kamp, slik at vi kan avslutte hjemmesesongen med noe positivt. Det er hva fansen fortjener.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS