– Takk, Juan!

Andreas Pereira med uttrykk for takknemlighet etter at Juan Mata lot ham få ta frisparket som førte til 2-0.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ba Juan om å gi meg ballen, og han gjorde det, sa en glad Pereira til MUTV etter sin debutopptreden fra start for Uniteds førstelag. På bakgrunn av innsatsen mot Ipswich, hvor han også ble kåret til «Man of the Match», er det all grunn til å tro at 19-åringen vil få mange sjanser til å utmerke seg for Louis van Gaals lag fremover – og til å score flere perlemål à la onsdagens fulltreffer.

– Vi har trent på dette sammen, og Juan stolte på meg. Det var veldig spesielt for meg å score mitt første mål, til og med på frispark mot Stretford End. For meg er det som en drøm. Jeg er veldig glad på vegne av familien min, for å ha imponert manageren og gjort det bra for klubben min.

En annerledes opplevelse

Pereira innrømmet også at han var lettet over å ha fått sin første kamp fra start, og mente at opptredener for U21-laget på Old Trafford har vært til god nytte i forberedelsene til førstelagsspill.

– Ja, det tror jeg. På den måten blir du litt mer vant til både gressmatten og arenaen. Med tanke på alle tilskuerne som var tilstede ble det likevel helt annerledes, sa Pereira, som ble utropt til kampens beste spiller etter å ha tiltrukket seg 55 prosent av stemmene i Manchester Uniteds Twitter-kåring.

Powered by Labrador CMS