Ingenting kan stoppe Rooney

De fleste avisene fokuserer på Rooneys vidunderscoring, men det er også andre som får skryt.

Publisert Sist oppdatert

De engelske avisene bugner over av stoff fra lørdagens fotballrunde. En drøss med vakre scoringer, topplag som ble knust, to hat-trick-helter, og 17 scoringer fra de tre øverste lagene.

Likevel får United god spalteplass, mye på grunn av Wayne Rooneys drømmescoring.

The Guardian – Jacob Steinberg

Avisen spekulerer i at kanskje Rooney nå kommer til å vise seg som Uniteds neste kaptein, til tross for at få ventet det i fjor sommer. United får skryt for førsteomgangen mot West Ham, hvor de påpeker at sammarbeidet mellom Kagawa og Mata sørget for at Robin van Persie ikke var savnet.

Mest skryt får selvfølgelig Rooney, og artikkelen som du kan lese her. avsluttes med følgende sitat:

West Ham United v Manchester United - Premier League

The Telegraph – Oliver Brown

– Om noen spiller skal være verdt 300 000 £ i ukelønn, så var dette en fin måte å vise det på, skriver avisen, og fortsetter ved å sette Rooneys første mål helt oppe med de aller beste scoringene hans.

Crystal Palace v Manchester United - Premier League
FRIHET: Denne duoen fikk utfolde seg i Van Persies fravær.

Videre gis Juan Mata mye skryt, da han endelig fikk ta plass i sin beste posisjon, rett bak spissen. Andre omgang skrives det lite om, og avisen mener at David Moyes gjorde et bevisst valg om å stenge av og roe ned spillet.

Fellaini får mer enn godkjent, og Kagawas spill med Mata var også en fornøyelse å se på, men som hos alle andre aviser denne søndagen, er det Rooney som får æren for seieren.

– For denne ene kvelden, var det ingen som kunne overskygge Wayne Rooney.

The Times – Alyson Rudd

Før kampen mot Olympiakos skrev mange at de tre neste kampene kom til å avgjøre skjebnen til David Moyes. The Times skriver i dag at det nå ikke lenger vil være total krise for Moyes, selv om det skulle bli tap mot City på tirsdag.

West Ham klarte ikke å utnytte Uniteds uvanlige forsvarsrekke, men Rudd mener at United fort kunne bli straffet i åpningsminuttene. Rooney får skryt for sine mål, men nevner også at spissen bommet ganske grovt på bedre skuddmuligheter senere i første omgang, uten at de tror David Moyes lar han få gjennomgå for det.

Van Persies fravær viste seg å være en befrielse for Mata/Kagawa, enn et savn for laget, og defensivt hadde United full kontroll på West Ham. United stoppet dermed West Hams tre kamper lange seiersrekke, og Rudd skriver til slutt at det kan være vanskelig å tro at et lag som spilte så dårlig, faktisk har vunnet tre på rad.

 

 

 

Powered by Labrador CMS