McNair imponerte sin kaptein

Wayne Rooney er full av lovord om den unge nordiren.

Publisert Sist oppdatert

Bare de færreste visste hvem Patrick McNair var da han plutselig dukket opp i Uniteds startellever foran lørdagens  hjemmemøte med West Ham. 90 minutter senere var han på alles lepper etter en førstelagsdebut han har all grunn til å være stolt av. Ikke nok med at han spilte med en ro og kløkt selv en erfaren ringrev kan misunne ham, men så reddet han også laget sitt fra et nærmest garantert poengtap med sin akrobatiske hodeklarering i kampens hektiske sluttfase.

Manchester United v West Ham United - Premier League
Utvist Rooney reddet av McNair.

Heller ikke kaptein Wayne Rooney unnlot å la seg imponere av 19-åringen fra Ballyclare. 28-åringen, som feiret sitt 10-årsjubileum som United-spiller ved å bli utvist tidlig i 2. omgang, kunne langt på vei takke sin urutinerte lagkamerat for at lagets ti gjenværende spillere klarte å holde unna for aggressive Hammers-spillere.

– Det var vel bortimot den største testen han som ung forsvarsspiller kunne ha blitt stilt overfor, å møte et lag som sendte det ene innlegget etter det andre inn i boksen. Men han tok utfordringen på strak arm, ikke minst i andre omgang. I forhold til fysisk styrke og aggressivitet blir det knapt tøffere enn det, men han sto frem og taklet prøvelsene. Vi var storfornøyde med innsatsen hans, sier Rooney anerkjennende til ManUtd.com.

Powered by Labrador CMS