– Vond smak i munnen

MATAS BLOGG Om lørdagens poengtap mot Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

I sin ukentlige blogg skriver Juan Mata om en intens sesonginnledning, som han ikke ser grunn til å feire, men heller ikke til å legge seg ned og fortvile.

– Som dere vet var det vårt mål å fortsette seiersrekken (mot Newcastle), men det klarte vi klarte vi ikke, beklager han.

Han synes derimot at resultatet mot Brugge var veldig bra, spesielt med tanke på det uheldige selvmålet.
Likevel tar han ingenting for gitt foran onsdagens returmøte:

– Det gjenstår fortsatt mye å gjøre, men vi gleder oss. Vi har lyst til å gjøre en god kamp og sikre billettene til Europas største klubbturnering, skriver han.

Tilbake til kampen mot Newcastle, så skriver Mata at den etterlot spillerne med en vond smak i munnen. Han mener at United hadde fortjent seieren og at laget i perioder viste sin beste fotball så langt i sesongen.

– Skapte nok til å vinne

– Vi skapte nok sjanser til i alle fall å score én gang, skriver han, samtidig som føler at kampen for hans eget vedkommende gikk bra.

– Likevel var jeg, i likhet med mine lagkamerater, etterpå opprørt over ikke å ha vunnet. Vi er nødt til å vinne denne typen kamper om vi skal bli mer stabile enn forrige sesong, skriver han, mens han gleder seg over at det tross alt har blitt 7 poeng av 9 mulige – og ingen baklengsmål.

Her kan du lese hele Matas blogg

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS