– Visste tapet ville komme

MATAS BLOGG: Spanjolen hadde ingen tro på å gå ubeseiret gjennom sesongen.

Publisert Sist oppdatert

– Å skrive til dere etter et tap er sjelden kost denne sesongen. Sant skal sies, skriver Juan Mata innledningsvis i mandagens bloggpost.

Manchester United gikk på et forsmedelig 1-2-tap for Huddersfield på bortebane i helgen, og også Juan Mata er naturligvis skuffet etter en tam forestilling mot det nyopprykkede laget.

Må lære fra tabber

– Vi spilte ingen god kamp, og vi kom hjem igjen med null poeng. Vi visste øyeblikket ville komme før eller senere, selv om det er noe en aldri ønsker, selvsagt, skriver han videre i bloggen One Hour Behind.

Han hadde dermed ingen tro på at United kunne «ta en Arsenal» og gå hele sesongen ubeseiret, London-laget gjorde 2004/2004-sesongen. Selv Thierry Henry var tidlig ute med å liste opp noen grunner til at United kunne klare det.

– Nå er det på tide å lære fra tabber, og fortsette å jobbe, som vi alltid gjør, og å stå sammen som et lag når ting ikke går så bra. Det da vi trenger å gjøre nettopp dét, skriver han.

– Vi har spilt veldig gode kamper, mot all slags motstand, siden nederlaget i Supercupen (mot Real Madrid) i sommer. På lørdag spilte imidlertid Huddersfield kortene sine bedre enn oss, og tok alle tre poengene, skriver han videre.

– Gjør noe riktig

Likevel mener Juan Mata fansen kan trøste seg med en god posisjonering i Champions League-gruppen. United har vunnet samtlige gruppespillskamper så langt, senest da Benfica ble beseiret 1-0 forrige onsdag.

– La oss ikke glemme at vi vikk en sterk seier i Lisboa. Vi slo et veldig godt lag, med mye Champions League-erfaring. Å toppe tabellen med ni poeng er noe som definitivt gir oss selvtillit, og det forteller oss at vi gjør noe riktig, skriver han.

La oss håpe at den selvtilliten kommer rødtrøyene til gode når de gjeste Swansea i Ligacupen tirsdag.

Powered by Labrador CMS