– Vi var nærmest seieren

MATAS BLOGG: Det er blitt mandag, og dermed har Juan Mata igjen funnet frem fyllepennen sin.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Slik hilser Juan Mata som vanlig fansen i sin mandagsblogg.

Han innleder ved å fortelle at han skriver hjemmefra, få timer etter derbykampen mot City. Det var et oppgjør han hevder alle spillerne regnet med å få mer ut av – både spille- og resultatmessig.

– Det var mye intensitet ute på banen og ikke så enkelt å finne rom, skriver han videre, og fastslår at det var en veldig taktisk kamp hvor det ikke foregikk så mye spill inne i de to boksene.
– Dermed endte det som i det gamle ordtaket hvor det heter at om du ikke klarer å vinne, så sørg i det minste for å ikke tape.

Her kan du lese hele ukens blogginnlegg fra Uniteds nummer 8.

Mata takker for støtten fra tribunene, og håper at supporterne vil kunne feire seier i returmøtet, for det synes han de fortjener.

– Alle vet at vi har veldig gode spillere, og vi ga dem knapt en målsjanse. Derfor var det synd at vi ikke var i stand til å vinne. Men vi må bare være positive og stå på videre, for vi ligger fortsatt godt an på tabellen, minner han om.

– Vi må vinne returmøtet

– Sist onsdag fikk vi med oss ett poeng fra Moskva i Champions League, fortsetter Mata, og legger til at United forsøker å vinne hver eneste kamp. Med tanke på at CSKA tok ledelsen, mener han likevel at det ikke var så galt å bare ta det ene poenget.
– Gruppe B er veldig jevn og CSKA viste at de er en god motstander, men vi må slå dem i neste kamp om vi ønsker å styrke sjansen til å gå videre.

Ukens to neste

Deretter minner Uniteds 27 år gamle spanske midtbanespiller om ukens to neste oppgaver, onsdagens ligacupoppgjør mot Middlesbrough på Old Trafford og lørdagens ligamøte med Crystal Palace på Selhurst Park.
Han røper at han aldri før har vunnet Ligacupen, men advarer om at Middlesbrough har et lag som i fjor var veldig nære opprykk til Premier League, og som igjen er med og kjemper i Championship-toppen nå. Han regner derfor med hard motstand i onsdagens 4. rundekamp.

Det samme tror han laget kan forvente seg mot Crystal Palace. Londonerne tapte sin siste kamp, men Mata har merket seg at de til tross for nederlaget har hatt en god sesonginnledning. Likevel står han på at United er ute etter seier og ingenting annet.

Helt til slutt minner Juan Mata om sin YouTube-kanal, hvor det denne uken jobbes med en ny video som han ser frem til i spenning.

– Ha en fin uke. Klemmer,

Juan

Her kan du lese hele ukens blogginnlegg fra Uniteds nummer 8.

Powered by Labrador CMS