– Vi skal reise oss

MATAS BLOGG: Juan Mata minner om at sesongen er lang.

Publisert Sist oppdatert

Den spanske midtbanespilleren innleder bloggen med å røpe at han har tenkt mye på det som skjedde lørdag kveld, og lurer på hva han egentlig skal si etter en så skuffende uke.

– Jeg vet at dere ikke ønsker å lese dette, at ordene ikke føles riktig akkurat nå. Og jeg er enig med dere, skriver han, og innrømmer at det er vanskelig å sette ord ned på papiret når alt han egentlig vil er å spille en ny kamp så snart som mulig.

– Men alt går over, og det samme vil denne dårlige perioden.

– På veien tilbake fra Bournemouth var frustrasjonen over tapet, skuffelsen til alle som hadde tatt turen, alle som så kampen på tv, og alle som dro sammen med oss til Tyskland, det eneste jeg klarte å tenke på. Det, og at det eneste som kan snu vrede til lykke er gode resultater, ikke ord.

A.F.C. Bournemouth v Manchester United - Premier League
JUAN MATA er overbevist om at det vil komme bedre tider.

Mata fremhever viktigheten av at alle står sammen, og det mer enn noengang, samtidig som han innrømmer at laget er nødt til å gjøre det bedre enn det som har vært tilfelle de siste ukene.

– Det er en lang sesong og fortsatt mye å spille for skriver han, og lover at laget aldri kommer til å gi opp.

Han avslutter ukens blogginnlegg med erkjennelsen av at hans ord ikke vil være til særlig trøst, men forsikrer om at fansen støtte etter skuffelsene er noe av det som gjør klubben så spesiell.

– Vi vil igjen få oppleve bedre dager, det er jeg sikker på, og vi tar fatt på mandagen i bedre humør. Takk for at dere alltid er der.

Klemmer,

Juan

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

Powered by Labrador CMS