– Vi må glemme de syv minuttene

MATAS BLOGG: – En tøff opplevelse, skriver Juan Mata om søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

– Det er ikke så lett å skrive i dag, bare få timer etter et nederlag som både svir og etterlater en svært bitter smak.  Tre baklengs på syv minutter er tøft å takle, spesielt når du har følelsen av å ha gjort enkelte bra ting før det skjedde. Jeg synes det er riktig å hevde at kampen var jevn i første omgang, hvor vi fikk en god start før de presset oss i de siste minuttene før pause.

Omtrent slik innleder Juan Mata ukens blogginnlegg.

“West Ham blir en av sesongens viktigste kamper.”

Juan Mata

Han mener det er godt å vite at laget skal ut i ny kamp allerede på onsdag, og begrunner det med at spillerne kan legge opplevelsen på White Hart Lane bak seg umiddelbart, for isteden å fokusere på omkampen mot West Ham.
– Det er faktisk en av sesongens viktigste kamper, skriver han, og bruker det som argument for å legge søndagens skuffelse bak seg.

– Vi må være bevisste på at vi har en fantastisk mulighet til å ta oss til Wembley og gi våre fans det de fortjener – en grunn til å juble.

Mata viser deretter til utviklingen i La Liga, før han forteller om en kortfilm – El mundo de Mao – hvor han medvirker, som kommende fredag skal ha verdenspremiere under filmfestivalen i San Sebastián.

– Han en fin uke, og la oss glemme de syv minuttene så fort som mulig. La oss heller tenke på at det fortsatt er kamper å spille, og at vi må prøve å avslutte sesongen på best mulig måte.

Klemmer, Juan.

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet.

Powered by Labrador CMS