– Vi lot poengene glippe

MATAS BLOGG: Uniteds nummer 8 ser tilbake på en skuffende helg.

Publisert Sist oppdatert

Den spanske midtbanemannen innleder ukens blogg ved å fastslå det opplagte, at det ble mye mindre å juble for denne helgen enn etter ligacuptriumfen forrige helg.

Han vedgår frustrasjon over lørdagens poengdeling mot Bournemouth, og at han sitter igjen med tilsvarende følelse som han har hatt etter lignende kamper på Old Trafford tidligere i sesongen.

– Det er på ny en følelse av déjà vu. Vi spilte god fotball og vi skapte sjanser, men igjen ble vi for lite effektive når det gjaldt å ta vare på dem, medgir han.

– Dermed lot vi poengene glippe, det er helt klart, men vi kan ikke gjøre annet enn å se fremover. I løpet av få dager står vi overfor flere utfordringer, med fire kamper før landslagspausen.

– Først av alt har vi Europa League-møtet med Rostov, inkludert en langtur, som på alle måter kommer til å teste troppens styrke.

Mata peker på at russerne denne sesongen er spesielt sterke hjemme, noe de ikke minst har vist ved å beseire Bayern München (3-2) og Ajax (4-1).

– Så, fire dager senere, møter vi Chelsea til FA-cupoppgjør på Stamford Bridge. Det blir enda en nøkkelkamp, skriver Mata, og understreker at det vil kreve solid innsats fra spillerne dersom de har ambisjoner om å feire nok en tittel på Wembley denne våren.

– Ha en fin uke, og takk for støtten!

Juan

Her kan du lese ukens blogginnlegg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS