– Vi kan klare det!

MATAS BLOGG Juan Mata om de siste kampene, om de to viktige som venter denne uken, og om FA-cupreturen mot West Ham.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Både for oss og fansen er det bestandig noe spesielt å møte Liverpool og Manchester City. Og som om ikke det var nok, skal vi møte begge i løpet av fire dager. Så vi har en veldig viktig uke foran oss:

Vi har sjansen til å snu opp ned på resultatet fra den første kampen i Europa League, og deretter kutte inn på avstanden til en av våre rivaler i Premier League. Vi er fullstendig fokusert på å lykkes i begge kampene, skriver Mata i mandagsbloggen sin.

Videre har Anthony Martials  utlikningsmål mot West Ham også gitt ham og laget sjansen til å komme seg til Wembley i et forsøk på å vinne FA-cupen:

– Selv måtte jeg følge oppgjøret fra tribuneplass fordi jeg var utestengt, noe som føltes merkelig…

West Ham vil ha fordelen av hjemmebane i returen, men vi drar dit med troen på at vi kan komme oss til semifinalen. Vi har sett klubber som Arsenal og Chelsea ryke ut, og nå er håpet at vi skal klare å kapre et trofé vi ikke har vunnet på mange år.

Tilbake til Europa League, så trenger vi en god og intens start på torsdag. For oss blir det som en finale. Vi må slå tilbake, og jeg er sikker på at atmosfæren på Old Trafford vil føre oss nærmere vårt mål. Jeg er sikker på at det er mulig, og sammen kan vi klare det.

Ha en fin uke og takk for støtten. Klemmer!

Juan

Her kan du lese hele ukens blogg fra Uniteds #8.

Powered by Labrador CMS