– Vi holder beina på bakken

MATAS BLOGG: Uniteds #8 om sesonginnledningen, lørdagens kamp, og sitt møte med en legende.

Publisert Sist oppdatert

Hei igjen, alle sammen!

Slik innleder Juan Mata, som vanlig, ukens innlegg på sin blogg One Hour Behind.

Han skriver at dette er sesongens tredje innlegg for hans del, og påpeker at det faller sammen med Uniteds tredje seier.

– For å si det som det er etter en seiersrekke og øyeblikk som dette; man har lyst til å komme igang med neste kamp så fort som mulig. Isteden, på grunn av landslagspausen, må vi vente, skriver han, og forsøker å bevare tålmodigheten i visshet om at målet om ni poeng på tre kamper har blitt nådd.

– Det aller beste er lagets gode vibrasjoner ute på banen, evnen til å dominere kamper, tålmodigheten som har endt med scoringer og seire, og tre «clean sheets» som bevis på våre styrker. Vi er veldig fornøyde, men vi holder beina godt plantet på bakken; dette er bare begynnelsen.

JUAN MATA fortviler over «målet» han fikk annullert mot Leicester.

Vant fortjent

– Jeg mener at vi fortjente seieren mot Leicester på lørdag. Vi skapte nok sjanser til å vinne, og fikk dermed nyte en av disse lykkelige Old Trafford-kveldene, takket være våre fantastiske tilhengere.

– Det tok sin tid å finne nettmaskene, men vi beholdt troen på våre sjanser til å vinne.

Champions League — og møte med Usain Bolt

Mata kommenterer videre Champions League-trekningen som førte til at United havnet i gruppe med Benfica, Basel og CSKA Moskva. 

– Med første kamp på Old Trafford, bør vi skaffe oss nok selvtillit til å gjøre gode forestillinger gjennom hele gruppespillet.

I tur og orden smetter Juan Mata deretter innom et MUTV-program med ham selv og skuespiller Dominic Monaghan, og ligastarten i Spania, før han takker alle som har vist interesse for hans «Common Goal»-initiativ.

Ha en fin uke. Hugs,

Juan

Her kan du lese ukens blogginnlegg i sin helhet

Powered by Labrador CMS