– Vi er giret på FA-cupen

Det er mandag, og dermed tid for et nytt blogginnlegg fra Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen.

I dag skriver jeg fra hotellet hvor vi oppholder oss før kampen. Som alle vet skal vi møte Arsenal mandag kveld. Det er en kamp vi ser frem til. Vi håper det går bra og at vi sikrer oss billettene til Wembley.

– Skikkelig engelsk oppgjør

For å si det som det er, er spillerne veldig giret på FA-cupen. Å skulle møte en motstander som Arsenal i kvartfinalen, er en stor mulighet til å ta del i ekte engelsk fotball. Og, det faktum at vi skal spille på Old Trafford, er med på å tilføre oss ekstra motivasjon og optimisme. Foran egne fans skal vi forsøke å spille så godt vi kan.

Dette er en turnering som fremkaller noen gode minner, ettersom jeg var heldig nok til å vinne den i mitt første år her i England. Jeg husker kampen på Wembley veldig godt, men jeg vet også at det gjenstår mye arbeid før vi kan drømme om en finale.

Arsenal er et teknisk veldig bra lag, og de har flere svært hurtige angrepsspillere. De spiller både attraktiv og offensiv fotball, så jeg er sikker på at dette kommer til å bli en fin kamp for alle som elsker spillet.

Manchester United v Swansea City - Premier League

– Spesiell kamp mot Newcastle

I forrige Premier League-kamp sikret vi oss tre poeng på St. James’ Park, et veldig tøft sted å spille. Newcastle er et lag bestående av gode spillere, som gjør det vanskelig for motstanderne. Vi kjempet imidlertid til siste slutt og klarte å score i sluttminuttene. Det var en veldig spesiell kamp siden Jonás Gutiérrez var tilbake på fotballbanen. Hans kamp, og måten han har kjempet seg gjennom motgangen, er et eksempel for alle. Vi er veldig, veldig glad på hans vegne.

Denne uken vil jeg også gratulere Ander Herrera som ble kåret til Uniteds beste spiller i februar. Han er en stor fotballspiller og en enda større venn, så det bør være unødvendig å si at jeg er veldig glad på hans vegne.

Nå gleder jeg meg bare til en spennende og magisk FA-cupkveld. Som alltid, vil jeg takke dere for at dere bestandig er der for oss og følger laget så lidenskapelig. Vi sees i kveld, enten på Old Trafford eller via tv-skjermen.

Klemmer,

Juan.

Her kan du lese hele Matas blogg

Powered by Labrador CMS