– Velfortjent seier

MATAS BLOGG: Se hva Juan Mata skriver i sin første blogg for sesongen.

Publisert Sist oppdatert

– Hei alle sammen!

– Jeg gjenerobrer denne bloggtradisjonen med glede siden sesongen har startet på en veldig god måte.  For åtte dager siden vant vi Community Shield mot Leicester på Wembley, og denne tittelen gjør oss optimistiske. Fra et personlig ståsted, så synes jeg fortsatt at Wembley er et spesielt sted. Jeg hadde aldri vunnet dette troféet før, så nå kan jeg krysse av det på listen.

Community Shield 2016
GOD START: Mourinho-æraen startet med et trofé som Mata ikke hadde vunnet før.

– Utenom dette første troféet var det viktig å ha en positiv start i Premier League mot Bournemouth, et lag som hadde en god sesong sist. Vi hadde det, og alt i alt synes jeg hele laget spilte en veldig komplett kamp. Jeg synes vår seier var velfortjent, og i tillegg til det det var jeg heldig som fikk score kampens første mål, noe som alltid er en ekstra grunn til å være fornøyd. Det var min venn Ander Herreras bursdag, og en seier var den beste måten å feire det på.

– Uansett, vi vet at dette er bare én kamp. Fra nå av fokuserer vi på den neste, og den kommer raskt, på fredag. Det er mot Southampton, et solid lag med min venn Oriol Romeu i troppen. De kom på sjetteplass sist sesong, og jeg er sikker på at de vil prøve å gjøre det enda bedre i år. Det er den første offisielle kampen på Old Trafford denne sesongen, så jeg trenger ikke å fortelle dere hvor viktig det er for oss å spille en god kamp, som et svar på entusiasmen vi ser hos supporterne våre nå som et nytt fotballår er i gang.

Les hele Matas blogg her.

Wayne Rooney og Juan Mata
GOD START: Mål for både Rooney og Mata mot Bournemouth.

Powered by Labrador CMS