– Uakseptabelt

MATAS BLOGG: Den fine seiersrekken endte i skuffelse, konstaterer Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen, innleder Mata, og innrømmer at det ikke er så enkelt å finne noe oppmuntrende å skrive etter en kamp som søndagens, men at vi er nødt til å komme oss videre.

Han konstanterer at alt galt i første omgang, og det til tross for at spillerne på forhånd hadde satt seg som mål å beholde ledelsen i Premier League.

– Men som vi så fra avspark av var ikke dette vår dag. Arsenal åpnet med mer intensitet, og scoret veldig tidlig. Og så fikk ikke vi tid til å reagere før de scoret enda et mål. Dermed så det stygt ut for oss allerede før det var spilt i ti minutter.

jm
JUAN MATA – her i kamp med Arsenals Francis Coquelin.

 

– En slik start er uakseptabel, fortsetter han, og understreker at dette var en lekse som laget må lære av om det ønsker å være med og kjempe om troféer.

– Tidligere i uken hadde vi beseiret Wolfsburg etter å ha lagt under med ett mål, og laget følte seg i fin form foran landslagspausen. Men så opplevde vi de 20 forferdelige minuttene, beklager han, og ser frem mot en viktig måned som han mener vil kreve at alle yter sitt beste.

Til slutt skriver Mata at han nå skal slutte seg til den spanske landslagstroppen som skal møte Luxembourg og Ukraina i jakten på billetter til sommerens EM-sluttspill.

 

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet

Powered by Labrador CMS