– Tre gyldne poeng

MATAS BLOGG Mens han gleder seg over seieren på Anfield, ergrer Juan Mata seg fortsatt over de tapte poengene mot Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

– Dette ble en lykkelig søndag. Det ble dagen da vi sikret oss en spesiell seier med tre gyldne poeng på Anfield, skriver Juan Mata, og minner i den sammenheng om den historiske rivaliseringen mellom klubbene.

Han vedgår at det langt fra ble den beste kampen som har vært spilt i denne verden, men fremhever at atmosfæren og spenningen i kamper som dette, får ham til å føle seg privilegert.

I denne forbindelse mener han at også «den  utrolige fansen» fortjener å bli trukket frem for sin støtte til laget, og hevder at kunne høres hvert eneste minutt kampen igjennom.

Han håper at seieren vil ha gitt laget en innsprøytning som vil føre til masse poeng og klatring på tabellen i ukene som kommer, og minner om at det ennå er langt igjen før det hele er over i mai. Siden ingen av lagene foran viser noen spesielt jevn og god form, mener han derfor at tittelkampen forsatt er helt åpen.

Liverpool v Manchester United - Premier League

Selv om det ble suksess på Anfield, legger ikke Juan Mata skjul på at han fremdeles er skuffet over de to poengene som i forrige uke ble kastet bort på St. James’ Park:

– Vi var alle knust på veien tilbake til Manchester, men slikt er uunngåelig. Vi må bare sørge for å lære av denne typen kamper, skriver han, før han ønsker alle en fin uke.

– Og hold dere varme! Snøen har allerede ankommet Manchester…!

Klemmer,

Juan

Her kan du lese hele ukens blogg fra Uniteds #8.

Powered by Labrador CMS