– To turer til Wembley

MATAS BLOGG: Uniteds nummer 8 vet hva han ønsker seg fra sesongens siste uker.

Publisert Sist oppdatert

I denne ukens blogg forsikrer Juan Mata om at spillerne er i det rette humøret etter en positiv uke med seire over West Ham og Aston Villa. Det mener han bør kunne være til god hjelp foran sesongavslutningen.

Han gleder seg stort til lørdagens semifinale på Wembley, og skriver at spillerne er fast bestemt på at det ikke bare skal bli én, men to opptredener der før sesongen er over.

Men, selv om muligheten til en cuptriumf lever videre, har ikke Mata glemt forpliktelsene i Premier League:

Først kommer han imidlertid innpå lørdagens kamp mot Aston Villa, der 1-0-seieren ble den endelige spikeren i kisten for gjestene. Mata synes ikke det var særlig morsomt å se sine spillerkolleger i «historiske Villa» rykke ned, og gir uttrykk for at han vet hvordan slikt føles ettersom han selv opplevd en tilsvarende skjebne tidligere.

mata
JUAN MATA – her i aksjon i lørdagens kamp mot Aston Villa.

Men til saken:

“Det blir ingen enkel oppgave, men publikums støtte kan føre oss nærmere en seier mot Palace.”

Juan Mata

– Vårt mål er å spille Champions League-fotball neste sesong. Derfor er seier i hver eneste kamp heretter det eneste vi tenker på nå, og det starter med onsdagens besøk fra Crystal Palace, skriver han.

– Vi har hjemmekamp og lyst til å spille bra foran egne fans. Vi vet at vi kan regne med at Old Trafford gir oss ekstra energi. Støtten fra publikum kan føre oss nærmere en seier, selv om Palace klarte uavgjort på Emirates i helgen og ikke kommer til å bli noen enkel oppgave.

Uniteds nummer 8 tar deretter turen innom Spania og den dramatiske situasjonen som er i ferd med å utvikle seg i toppen av La Liga-tabellen. Han svipper også innom basketlegenden Kobe Bryant og tennisstjernen Rafael Nadal, før han takker alle som følger hans YouTube-kanal.

– Klemmer, Juan

I et P.S. skriver Mata til slutt noen ord om helgens jordskjelvkatastrofe i Ecuador:

– Jeg vil sende min støtte og en stor klem til Ecuadors befolkning, i solidaritet med ofrene for det forferdelige jordskjelvet som har rystet landet i de senere timer.

Her kan du lese hele Matas blogginnlegg

Powered by Labrador CMS