– Tid for Europa League

MATAS BLOGG Nedslått etter Sunderland, men ikke utslått. Nå står Midtjylland for tur.

Publisert Sist oppdatert

– Hei, alle sammen!

– Etter tre kamper med godt spill og positive resultater, ble det tap i lørdagens kamp mot Sunderland. At vi ikke har den nødvendige stabiliteten til å kutte ned på avstanden til lagene foran oss på tabellen, sårer oss. Særlig gjaldt det denne helgen da de fire møttes til innbyrdesoppgjør.

Slik åpner Juan Mata ukens blogginnlegg.

Han skriver videre at følelsen til pause på Stadium of Light var at seieren var innen rekkevidde dersom laget bare klarte å fortsette spillet fra første omgang. Isteden ble det altså Sunderland som stakk av med seieren, og det i forbindelse med en dødballsituasjon.

– Jeg har påpekt det gjentatte ganger tidligere i sesongen, og sannheten er at hardt arbeid foran neste oppgave er den eneste måten å løfte oss på. Det hjelper ikke å fortvile; og uansett er det mange kamper igjen av sesongen, så mye kan fortsatt skje.

Sunderland v Manchester United - Premier League

Og neste oppgave, det er altså Midtjylland i Europa League:

– Jeg vet at situasjonen ikke er den beste, men den er som den er og vårt mål er å gå videre for derved å få sjansen til å løfte troféet til slutt.

– Personlig erfaring fra tre år tilbake (vant Europa League med Chelsea i 2013; journ. anm.), tilsier at om vi bare jobber entusiastisk nok så vil det kunne få positiv innvirkning på sesongavslutningen. Nå skal vi møte Midtjylland, de regjerende danske mesterne, som nå ligger på tredjeplass i ligaen. Steg for steg.

Til slutt skriver Mata at han forstår frustrasjonen, men at det er viktig å stå sammen og aldri gi opp.

– Takk for støtten. Klemmer,

Juan

Her kan du lese ukens blogginnlegg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS