– Takk til våre skandinaviske fans!

MATAS BLOGG Uniteds #8 om Spurs-kampen, Benfica og – søndagens møte med Supporerklubbens reisende.

Publisert Sist oppdatert

Mata innleder som vanlig med en hilsen til alle. Han viser deretter til seirene mot Swansea og Tottenham, og mener de understreker det han prøver å formidle hver eneste uke — at United er i stand til å kjempe mot hvem som helst.

– De to kampene har gitt oss ro og selvtillit, samtidig som seieren over Swansea sendte oss videre i en turnering hvor vi er regjerende mestere. Neste kamp blir mot Bristol City i kvartfinalen, i midten av desember, så nå har vi massevis av tid til å konsentrere oss om andre turneringer.

– Vi trenger tre poeng

I så måte er jo tirsdagens Champions League-møte med Benfica oppgave nummer én. Benfica har fortsatt til gode å ta poeng i gruppen, samtidig som United har full pott med 9. Mata advarer imidlertid mot å være for kjepphøye.

– Benfica er en av Europas klassiske klubber, og de trenger å vinne denne kampen. Men selv er vi toppmotiverte, for tre poeng vil ta oss til neste stadium. Så dette er en veldig viktig kamp, det er det ingen tvil om, skriver Mata, før han henleder oppmerksomheten mot søndagens kamp mot Chelsea.

– Da skal vi til Stamford Bridge, en arena dere vet har vært veldig viktig for min egen karriere. Det er noen år siden nå, men jeg er fortsatt takknemlig overfor folkene i Chelsea. Det blir en stor utfordring å møte de regjerende mesterne; det er en av sesongens tøffeste kamper, og vi ønsker å vise hva vi er i stand til.

Som vanlig tar Mata også en svipptur innom spansk fotball, før han avslutter med følgende:

– Sist, men ikke minst, fikk jeg på søndag sjansen til å møte en stor gruppe med representanter for vår offisielle skandinaviske supporterklubb da vi møttes på Tapeo & Wine. Det var fantastisk morsomt å få høre deres personlige historier og føle den varme støtten fra de skandinaviske landene. Takk til dere, alle sammen!

Klemmer,

Juan

Her kan du lese hele blogginnlegget hans

Powered by Labrador CMS