– Spiller blendende offensiv fotball

Europa League-finalen er i fokus i Matas siste blogginnlegg.

Publisert Sist oppdatert

Den sympatiske spanjolens tredje fulle sesong som United-spiller, og sjette i Premier League er ved veis ende, og Mata reflekterer derfor kort om det som må karakteriseres som en skuffende PL-sesong med United-øyne.

Selv om laget kanskje kunne kloret til seg en topp-4-plassering hvis de ikke hadde rokert om på laget i de siste seriekampene, hadde de fleste langt høyere forventninger før seriestart.

– Jeg føler vi har spilt mange gode kamper, og vi var ubeseiret i lang, lang tid, men for mange uavgjortresultater ødela for muligheten til å kjempe om tittelen som fansen virkelig fortjener, skriver Mata. 

LES OGSÅ: Mandagens rykter

– Dristige

– Jeg trenger ikke å si hvor tøft det blir å slå Ajax. De har spilt blendende offensiv fotball, med dristige og veldig unge fotballspillere. Den stilen har tatt dem helt til finalen, og de har sikkert bøttevis av selvtillit. Jeg bare håper vi kan dra nytte av erfaringen vår, skriver Mata, og tilføyer: 

– Det å oppleve enda en europeisk finale er et privelegium, og jeg håper selvfølgelig på et godt utfall slik at vi kan starte sommerferien på best mulig måte. Både for oss, og dere (fansen), fordi dere fortjener det virkelig etter den utrolig støtten dere har gitt oss gjennom hele sesongen. 

Mata gratulerte også alle debutantene i blogginnlegget. Det kan du for øvrig lese i sin helhet her.

Han kom tilbake fra skade i starten av mai, og må trolig befinne seg i å starte på benken i Europa League-finalen. Spanjolen spilte fra start mot Southampton forrige uke, men ikke mot Crystal Palace søndag.

Powered by Labrador CMS