– Spennende dager i vente

MATAS BLOGG: Uniteds nr. 8 har en dårlig smak i munnen etter søndagens nederlag, men har trøsten klar.

Publisert Sist oppdatert

Og Matas trøst er selvfølgelig utsiktene til neste ukes Europa League-finale mot Ajax i Stockholm.

– Før Premier League stenges ned skal det nå spilles to gode kamper før vi går til Europa League-finalen i best mulig form, skriver han i ukens blogg, og beklager at det gikk som det gikk på White Hart Lane.

– Der besøkte vi et stadion som tok farvel med fotballen. Selvsagt ville det ha vært bedre om vi vant, men det klarte vi ikke. De (Spurs) er bestandig en tøff og vanskelig motstander, og ønsket selvsagt å vinne sin siste hjemmekamp for sesongen.

– I det minste var det et privilegium å få spille denne avskjedskampen, og selv er jeg fornøyd med at jeg føler meg fin fysisk etter nok en krevende kamp i kjølvannet av skadefraværet.

Gratulerer Premier League-vinnerne

Mata tar seg også tid til å gratulere sin gamle klubb Chelsea, som kunne feire ligamesterskapet etter  fredagens seier over West Bromwich. Selv håper han å få oppleve noe lignende etter finalen i Stockholm.

Helt til slutt sveiper Mata som vanlig innom La Liga, før han avslutter med å gratulere sin tennisspillende landsmann Rafael Nadal med nok en Master 1000-tittel.

Her kan du lese ukens blogg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS