– Perfekt kveld på Old Trafford

Ukens blogginnlegg fra Juan Mata.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

En strålende søndag som i går gir oss styrke til å starte en ny uke. Med tanke på kampen en plass i Topp 4, var dette en veldig viktig seier, spesielt siden også Tottenham er med i den kampen. I de 45 minuttene vi scoret tre mål, kunne vi ha scoret noen flere. Laget spilte hurtig, intenst og fremoverrettet, og presset Tottenham på deres banehalvdel. Etter skuffelsen mot Arsenal i mandagens kamp mot Arsenal, var jeg nå veldig lykkelig på fansens vegne.

Den beste måten å reise seg på var ved å spille en god kamp og å vinne for fansen. Og det var det vi ga dem – dere – mot Tottenham, et veldig godt lag som vi klarte å nøytralisere.

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League

Fra et personlig ståsted må jeg si at jeg følte meg veldig bra utpå der. Jeg stortrivdes med igjen å få spille sammen med lagkameratene mine fra start, og forsøke å bistå dem i alle kampens faser. Jeg hørte applausen deres og ønsker å takke dere for den. Helt fra min første dag som United-spiller har jeg følt hengivenhet fra Old Trafford, og jeg vil at dere skal vite at det er til god hjelp i kampsituasjon. Applausen da jeg ble tatt av banen og bega meg mot garderoboen er noe jeg aldri kommer til å glemme. Tusen takk til dere alle sammen…

Nå må vi rette fokus mot  hver og en av de gjenstående kampene, med tanke på å nå målet om at vi skal få Champions League-fotballen tilbake til Old Trafford. Vi har noen rivaler som kjemper for det samme, men jeg  håper at seieren over Tottenham vil ha gitt oss selvtillit til å spille opp mot vårt beste.

Før jeg avslutter vil jeg gjerne få anbefale alle som kommer til Manchester om å besøke Whitworth Art Gallery. Jeg var der for noen dager siden og ble veldig overrasket over noen av Cai Guo-Qiangs arbeider og tegneteknikken hans der han benyttter kruttpulver. I det hele tatt er dette et veldig interessant og veldesignet museum.

Vi ses om syv dager. Jeg håper at vi føler oss like bra neste mandag etter å ha spilt på Anfield. For oss blir det en av sesongens viktigste kamper.

Ha en flott uke!

Juan

Her kan du lese hele Juan Matas blogginnlegg

Powered by Labrador CMS