– Nok en god dag for oss

Juan Mata blogger om lørdagens kamp mot Villa, og ser frem mot søndagens derby.

Publisert Sist oppdatert

Hei, alle sammen!

Jeg skriver til dere etter en helg spekket med gode følelser. Som alle vet, kom både Premier League og alle de andre europeiske ligaene igang igjen etter landslagspausen, og jeg var ivrig etter å spille igjen etter de gode vibrasjonene på Anfield.

Det skjedde på lørdag, og det ble en flott dag på Old Trafford. Laget presterte på høyt nivå, kjempet for seier fra første minutt, og fant nettmaskene på avgjørende tidspunkt. Dermed ble det vanskelig for Aston Villa.
Vi forsøkte å involvere begge vingene og spille ballen hurtig, og det var faktisk slik vi scoret. Tre ganger, får jeg legge til.

Waynes fulltreffer var spektakulær, virkelig flott å være vitne til; det er ikke mange spillere som kan score sånne mål. Og så to til fra Ander. Jeg tror det var første gang han har scoret to ganger i samme kamp, og jeg er veldig glad på hans vegne. Faktum er at han fortjener det. Han er et geni både på og utenfor banen, og jeg vet hvor lykkelig han var etter kampen.

Manchester United v Aston Villa - Premier League
Juan Mata gratulerer Ander Herrera med 3-1-scoringen i lørdagens kamp mot Aston Villa.

Laget er i fremgang. Dette var vår femte strake seier i Premier League, og slik ønsker vi å holde det gående. Seier i derbyet mot City på søndag kan bli veldig viktig i kampen om Topp 4. Derbykamper er bestandig spesielle, så vi må være forsiktige mot City-angriperne; de kan vinne kamper på egenhånd.

Da jeg kom hjem etter kampen på Old Trafford så jeg litt fotball på tv. Jeg vil gjerne få fremheve to navn: Thiago Alcantara, en suveren fotballspiller og venn, som er tilbake på fotballbanen etter en langvarig, problematisk skade, og David Barral for hans hat-trick mot Levante.
Jeg vil også ønske Iker Muniain rask og god bedring, og  håper at skaden hans ikke er så alvorlig som den så ut til å være. Opp med humøret, kamerat!
Og, selvsagt, når vi først er inne på betydningsfulle øyeblikk fra helgen, så var Charlie Adams scoring fantastisk. Det er så vanskelig å score fra så lang avstand, for ikke å snakke om mot en keeper som Courtois. Målet minnet meg om Rooney-scoringen mot West Ham forrige sesong og Beckhams fulltreffer mot Wimbledon for noen år tilbake.

Helt til slutt håper jeg at dere hadde en fin påske.

Ha en fin uke. Klemmer!

Juan

Her kan du lese Matas blogg i sin helhet

Powered by Labrador CMS