– Noe spesielt med FA-cupen

Juan Mata om Dubai-turen og en positiv start på 2018 i sitt nyeste blogginnlegg.

Publisert Sist oppdatert

Spillerne er nå i Dubai, siden United fikk godt over en uke fri etter at både vi og Stoke unngikk omkamp (på hver våre måter).

Se bildene fra flyplassen her.

En slik pause tror Juan Mata, skriver han i sin siste blogg, kan være bra. 

– Det er på en måte rart [med fri], etter lang tid med kamper hver tredje eller fjerde dag, og det kommer på et passende tidspunkt for hele laget til å tilbringe tid sammen, og jobbe i den delen av verden med et så godt klima – spesielt i en måned som januar.

– Denne femdagers treningscampen kommer til å være positiv for oss når det gjelder å lade batteriene igjen, for å bli klar for de fem kjempespennende månedene som kommer.

– I tillegg tror jeg at å tilbringe tid med lagkameratene utenom den daglige treningen kan være bra. Vi kommer til å ha tid til å trene, snakke – å styrke gruppen. Det er som en pause i rutinene fra den daglige aktiviteten, og det er alltid positivt. Jeg håper vi kommer tilbake fulle av energi til kampen mot Stoke på Old Trafford.

BILDE FRA FLYPLASSEN: Tre spanjoler og en argentiner på reisefot.

Etter to seiere på rad i 2018, føler Mata seg nå optimistisk.

– Vi har startet 2018 med to 2-0-seiere på rad, så vi føler oss veldig optimistiske før de neste kampene. Å starte året med en seier på Goodison Park var veldig viktig for å bekrefte at – til tross for mengden kamper vi har spilt – dette laget er ambisiøst og kapable til å slå alle konkurrenter.

– Noen dager senere ga seieren mot Derby County oss en plass i den neste runden av FA-cupen. Som jeg alltid sier er denne turneringen ekstra fin. Det er noe spesielt med den.

Både Juan og andre kan finne ut hvem vi møter i neste runde av FA-cupen her på United.no i kveld. I mellomtiden finner en hele Mata-bloggen her.

Powered by Labrador CMS