– Ni finaler (og håp om ti)

Landslagsuke eller ikke; Juan Mata holder bloggen sin gående.

Publisert Sist oppdatert

Den blide spanjolen er en av få United-spillere som for tiden ikke er opptatt med representasjonsoppgaver. Isteden er han hjemme i Spania på sin siste lille ferie før sesongavslutningen i mai.

– Her har jeg tid til å treffe venner, og det er en fin måte å slappe av på før innspurten setter igang for alvor, skriver han innledningsvis i ukens innlegg.

Mata røper ellers at han har tatt en titt på kalenderen og funnet ut at det bare er ni kamper igjen av sesongen.

– Eller forhåpentligvis er det ti, for det vil bety at vi har spilt oss frem til FA-cupfinalen på Wembley den 19. mai. Så det er vårt mål: å spille ti kamper fra nå av og ut sesongen.

Den første av disse, etter en to uker lang pause, skal selvsagt spilles allerede på førstkommende lørdag.

– Da møter vi Swansea på Old Trafford, hvor seier vil være svært viktig for å vise at vi har intensjoner om å beholde vår posisjon på tabellen. Deretter vil vi ha masse tid [en uke] til å tenke på [Manchester]-derbyet og resten av kampene.

– Lycka till, Zlatan!

– I forrige uke tok vi farvel med Zlatan Ibrahimovic, som heretter vil fortsette karrieren i LA Galaxy, skriver Mata videre, og forteller at det har vært et privilegium å få dele garderobe med en av  de siste 15 års største angrepsspillere.

– Lykke til i MLS, Zlatan, jeg er sikker på at du vil fortsette å score mål og kose deg med fotballen i lang tid fremover. Lycka till!

Her kan du lese Matas blogginnlegg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS