Mata vil til Wembley

MATAS BLOGG Uniteds #8 tror på bedre tider, og er klar over at det må topp innsats til mot Shrewsbury.

Publisert Sist oppdatert

I  denne ukens blogginnlegg vedgår den alltid like optimistiske Juan Mata at Uniteds problemer fortsetter. Han er imidlertid klar over at leserne ikke er særlig interessert i å lese forklaringer etter hver eneste kamp, verken fra ham selv eller noen av de andre spillerne.

Fortsatt er han likevel av den klare oppfatning at den begredelige situasjonen vil snu, og at det byr seg muligheter både i FA-cupen og i Europa League, hvor laget fortsatt har sjansen til å rette på resultatet fra «vår svake kamp i Danmark».

– Det er også noen uker igjen til forsøke å kutte ned på avstanden til topplagene i Premier League, skriver han, før han kommer med en aldri så liten advarsel foran mandagens kamp på New Meadow:

– Første mål er borteseier mot Shrewsbury Town. For dem er dette årets kamp, så hvis vi ikke yter maksimalt vil de bli vanskelige å beseire.

Helt til slutt gjentar Mata at han bestandig foretrekker å gå til oppgaver med en positiv holdning, og hevder at all støtten han mottar er til god hjelp i så måte.

Her kan du lese hele ukens blogginnlegg

Powered by Labrador CMS