Mata har dårlig smak i munnen

MATAS BLOGG – Men la oss holde oss på riktig spor til tross for denne skampletten, skriver den angrende midtbanemannen.

Publisert Sist oppdatert

Dagen etter utvisningen mot West Bromwich, innleder 28-åringen denne ukens blogg med å innrømme at det slett ikke er enkelt å skrive denne gangen:

– Etter nesten 500 kamper som profesjonell fotballspiller, ble jeg søndag utvist for første gang i min karriere. Sannheten er at dette er en ny og merkelig situasjon for meg, og ikke så lett å fordøye. Men man lærer av alt.

Mata bedyrer at han mest av alt føler seg såret over å ha overlatt alt videre ansvar til sine lagkamerater, men samtidig synes han at begge dommeravgjørelsene var i strengeste laget:

– I mange andre situasjoner ser vi alvorligere forseelser som ikke blir straffet på denne måten, skriver han, samtidig som han innrømmer at han kunne ha unngått begge kortene.

Han innrømmer også at han har en dårlig smak i munnen med tanke på alle supporterne som hadde tatt turen, og for alle som så kampen annetsteds fra.

“Det som betyr noe er å komme seg videre og alltid lære av enhver situasjon.”

Juan Mata

– I denne idretten er det verken tid til jubel eller sutring. Etter forrige onsdags glede over seieren og scoringen mot Watford, må jeg nå komme meg gjennom en bitter opplevelse. Sånn er det bare. Det som betyr noe er å komme seg videre og alltid lære av enhver situasjon. Og det vil jeg gjøre. Jeg håper bare at denne skampletten ikke resulterer i at vi glemmer at vi var på rett spor, og at vi fra nå og til sesongslutt bevarer troen på på at vi kan oppnå de målene vi har satt oss.

– Det var alt for i dag. Jeg tar ansvaret både på gode og dårlige dager, slik jeg alltid har gjort og alltid vil gjøre. Tusen takk for all støtte.

Juan

Her kan du lese bloggen i dens helhet

Powered by Labrador CMS