Mata er tilbake

Sesongens første blogginnlegg fra Uniteds nummer 8.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds spanske midtbanemann innleder med å si at han også denne sesongen ønsker å fortelle hvordan han har det etter en kampdag, og at han fortsette med å dele det han kaller interessante saker fra sitt dagligliv.

– Jeg må jo innrømme at det innimellom ikke bare er enkelt [særlig etter et dårlig resultat], men etter massevis av forespørsler fortsetter vi med den samme ukentlige rutinen, skriver han, og går over til å fortelle om fredagens Premier League-start, i det som er hans åttende sesong i England.

Han forteller hvor høyt han setter Premier League, spillemåten, organiseringen og – mer enn noe annet: atmosfæren på arenaene.

– Jeg blir aldri trett av å si det, men støtten spillerne får her er fantastisk. Når alt kommer til alt, ville ikke fotballen vært den idretten vi kjenner idag uten den lidenskapen som dere, fansen, viser.

– For å gå tilbake til fredagen, er det bestandig godt å starte Premier League-sesongen med seier. Preseason kunne ha gått bedre eller verre, men det er i ligaen vi må vise oss frem.

– Mye må bli bedre

– Vi vet at det fortsatt bare er august, at vi har mye som må forbedres og at vi har lagkamerater som ikke har vært med oss på lange tider. Det er derfor påkrevet med ro og tålmodighet. Vi har nå en uke til å forberede oss til sesongens første bortekamp, i Brighton.

Mata går så over til å fortelle om ferien sin, hvor han blant annet besøkte «fantastiske steder som Colombia», før han logger ut med å takke for all støtte.

Beste ønsker til dere alle, og forhåpentligvis blir dette en sesong fylt med lykke!

Klemmer fra Juan.

Her kan du lese blogginnlegget i sin helhet

Powered by Labrador CMS