– Målet: Retur til Wembley

MATAS BLOGG: Det er kampdag, og Juan Mata skriver blogg fra Uniteds hotell ved Themsen i London.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld står det en semifinale på spill når United gjester Chelsea på Stamford Bridge. Det er en motstander og en arena Juan Mata kjenner ekstra godt etter sine mange triumfer i de to og et halvt årene han tilbrakte i Londons SW6 før overgangen til United ble et faktum i januar 2014.

Den blide spanjolen har aldri lagt skjul på at møtene med gamleklubben byr på mange gode minner og derfor føles ekstra spesielle, selv om han nå har skiftet farge og setter alle kluter inn på å sende dem ut av FA-cupen. For, som han skriver i mandagens blogg: – Det ville vært fantastisk å dra tilbake til Wembley igjen. Og, det er den oppgaven vi konsentrerer oss om.

– Jeg håper på en stor fotballkveld på Stamford Bridge, at vi klarer å ta oss videre til semifinalen og gjøre alle fans som drar til London med oss lykkelige og nærmere enda et trofé. Vi vet at det kommer til å bli vanskelig, men vi skal gi alt for å lykkes, lover Mata, før han hopper over til neste oppgave: Torsdagens møte med Rostov på Old Trafford.

JUAN MATA håper å kunne føye FA-cuptroféet til Ligacup-pokalen som allerede er i hus.

Med tanke på omstendighetene – en lang reise, en tøff motstander og en elendig gressmatte, synes han at 1-1 i bortemøtet med russerne var et bra resultat.

– Vårt mål for torsdagen blir å skaffe oss billetter til neste runde, denne gang med støtten fra publikum på Old Trafford. En kvartfinaleplass i Europa League vil være et godt signal å sende ut om at vi gjør det bra, skriver han, men understreker at det trengs en god forestilling til for å klare det.

Mata går deretter over til å kommentere tittelkampen i spansk La Liga, før han avslutter ukens blogg med å minne om den spesielle markeringen som fant sted i hjemlandet hans den 11. mars (årsdagen for de koordinerte bombeattentatene mot flere pendlertog i Madrid i 2004; journ.anm.):

– Det er en dag som betyr mye for alle spanjoler, en dag å minnes for alle dem som mistet sine liv, og en dag å forenes i kampen mot vold og terror.

– Da logger jeg ut, i håp om at vi i kveld kan nyte en fantastisk kamp og avansere til semifinalen. Ha en fin uke, og takk for støtten!

Klemmer,

Juan

Her kan du lese ukens blogginnlegg i sin helhet.

Powered by Labrador CMS