– Jeg er sinna

MATA-BLOGG: Juan Mata er ikke fornøyd etter uavgjortkampen mot Stoke.

Publisert

Det er mandag, dagen etter kamp, og Juan Mata har fått summe seg. I sin ukentlige bloggpost forteller han om en skuffet gjeng som ikke klarte å slå Stoke, selv om han følte de spilte en god kamp.

– Spilte veldig bra

– Jeg er sur mens jeg skriver dette fordi laget spilte veldig bra uten at vi vant, innleder Mata.

– Vi spilte, som dere vet, uavgjort mot Stoke, og jeg føler vi var veldig nære å få vår tredje seier på åtte dager. Det var surt. På banen opplevde jeg at vi spilte en veldig bra kamp, skapte sjanser, sentret effektivt, men vi klarte ikke fullføre jobben, skriver han videre.

– Fullt av selvtillit

– Etter en dårlig uke med et par tap, gjorde vi som vi var nødt til: vi reiste oss og jobbet hardt for å komme tilbake på vinnersporet. Vi tok oss videre i Ligacupen, fikk en solid seier over Leicester og slo Zorya takket være hard jobbing og erfaring. Mot Stoke, var laget fullt av selvtillit, og vi ønsket å fortsette den gode trenden. Vi gjorde det fotballmessig med måten vi spilte på, men ikke resultatmessig.

– Vi er tilbake om to uker – på Anfield. Det er en enorm kamp, og vi ser frem til å jobbe mot den kampen. Nå er det tid for å hvile og slå av bryteren for en stund.

Les mer på nettstedet hans her.

 

Powered by Labrador CMS