– Ingenting å feire

Juan Mata ser allerede frem mot to tøffe bortekamper i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Tradisjonen tro betyr mandag et nytt blogginnlegg fra Juan Mata. For første gang på lenge kan han glede seg over en uke med to seire.

På den andre siden ble Mata byttet ut tidlig mot Zorya, og vraket til kampen mot Tottenham i helgen.

LES OGSÅ: Ny kontrakt for Mata?

Men som den sympatiske lagspilleren han er, blir ikke engang dette nevnt i bloggen. Gleden er, som alltid, på lagets vegne.

– Europaligaen er viktig

juan mata fenerbahce

– Denne uka har passert veldig fort. Det er ganske uvanlig å spille så mange kamper med få dagers mellomrom, og enda mer spesielt med langturen til Odessa. Som dere vet, slo vi Zorya i Ukraina, og sikret oss en plass i utslagsrundene i Europaligaen, som var målet vårt.

– Vi tar denne turneringen veldig seriøst, og håper å starte 2017 med håp om å gjøre det bra i alle turneringer. 

– Det har vært en positiv uke med to seire. Som jeg sa for en uke siden – det er dette laget trenger for å få selvtillit og føle at den harde jobben bærer frukter. Tottenham er et svært konkurransedyktig lag, og hadde bare tapt en gang i serien, noe som gir enda mer verdi til seieren vår på Old Trafford denne søndagen.

– Ingenting å feire

car4

– Begge kampene vil bli svært utfordrende. Crystal Palace prøver å komme seg unna nedrykkssonen, og West Brom viser seg å være et svært solid lag denne sesongen. Men vi må bare fortsette å jobbe hardt for å nærme oss toppen av tabellen. 

Mata skriver også om sine meninger om den spanske fotballen. I tillegg sender han sine kondolanser til ofrene i Istanbul.

– Forrige lørdag var vi alle sjokkert over noe som ikke har noe med sport å gjøre, nemlig angrepet i Istanbul. Jeg ønsker å sende mine kondolanser til familiene og vennene til dem som mistet livet. Jeg håper vi kan stoppe slike angrep, en gang for alle.

– Ha en fin uke, og tusen takk for alle meldingene deres. Jeg leser dem!

LES HELE BLOGGINNLEGGET HER.

Powered by Labrador CMS